VIDEO Zannidache este câştigatorul Survivor România 2021. „Vreau să mă mut de la cămin în apartament“

12 iulie, 2021
1 zannidache consiliu jpg jpeg

Protejatul lui Alex Velea a reuşit performanţa de a rezista în cel mai greu reality show de la noi vreme de aproape 7 luni şi de a pleca, la final, cu marele trofeu.

După jumătate de an în care şi-a depăsit limitele cu fiecare încercare, în care a trecut de la agonie la extaz, departe de cei dragi şi de confortul de acasă, Zannidache şi-a putut vedea visul împlinit.  După o competiţie extrem de strânsă cu Andrei şi Marius în ultimele două jocuri din „Survivor România”, Zannidache a cucerit inimile publicului. În urma voturilor din ultimul Consiliu al Survivor România, Zanni a fost desemnat Marele Câştigător şi posesor al Trofeului atât de râvnit.

„De emoţie am transpirat. E foarte greu trofeul... E cel mai greu trofeu. Trebuie să recunosc că i-am simţit pe oameni foarte aproape de mine. Am avut foarte multe emoţii, dar nu de frică. Au fost emoţii de bucurie pentru că simţeam acest moment şi emoţiile erau foarte mari pentru că nu prea ştiu cum să-mi arăt recunoştinţa... Dar recunoştinţa mea o s-o vedeţi în toată energia mea şi toată atitudinea mea de acum încolo. Vă mulţumesc din tot sufletul meu nu că aţi pierdut timpul, ca l-aţi câştigat alături de mine”, a spus învingătorul Zannidache.

Ce va face cu premiul de 50.000 de euro?

„Le spun oamenilor de acasă că tocmai m-au ajutat să-mi cumpăr un apartament, că asta era visul meu – nu am vrut să spun asta niciodată. Vreau să mă mut de la cămin în apartament cu acest premiu. O să mă culc în fiecare seară în apartamentul meu, când o să-l cumpăr şi o să le arăt tuturor oamenilor de acasă, o să fac live, vlog…. Mă simt foarte bine, recunoscător, pentru că omul fără oameni e zero, iar eu fără oameni n-aş fi putut să iau acest trofeu.“Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg