”Vierme” de la Animal X nu mai arată ca înainte. Îl recunoşti?

2 noiembrie, 2018
1 animal x jpg jpeg

În anul 1999, trupa ”Animal X” era una dintre cele mai iubite de către tânăra generaţie. Versurile lor erau ştiute de toţi, la concerte era o adevărată isterie şi toată lumea cumpăra postere cu chipurile soliştilor.

image

În anii ce-au urmat, cei trei cântăreţi, respectiv Hienă, Vierme şi Şopârlă, au mers pe drumuri separate în viaţă. Singurul care a rămas, însă, pe micile ecrane este Şerban Copoţ (n.r. Hienă), el fiind prezentatorul emisiunii ”i-Umor”.

image

Despre ”Vierme”, în schimb, nu se mai ştiu prea multe. Laurenţiu Penca, căci acesta este numele lui real, are în prezent 35 de ani şi este tată al unui băieţel. Cât despre activitatea lui profesională, Laurenţiu nu mai activează în muzică, ci deţine o firmă de amenajări interioare, ”Corp Construct”.

image

Referitor la aspectul lui fizic, Laurenţiu a renunţat la culorile nebune (n.r. verde, blond) şi a adoptat un look natural. El şi-a lăsat părul să crească şi-l poartă într-o nuanţă de şaten închis. Iată câteva fotografii din prezent!

image
image


Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg