Viitor incert. Problemele cu care se confruntă deja copiii vedetelor

20 februarie, 2018
FotoJet (6) jpeg

Nu e deloc simplu să creşti în lumina reflectoarelor! Sau să ai totul la dispoziţie, fără să depui niciun efort pentru asta. La fel de bine, atenţia pe care o primesc constant şi fără voia lor poate fi cât se poate de dăunătoare. Iată cine sunt copiii VIP care dau semne că nu agreează faima părinţilor şi nici nu se descurcă prea bine să o gestioneze pe a lor.

Harper Beckham este deja criticată de public

image

În calitate de unică fiică a soţilor Beckham, fetiţa de şase ani a fost întreaga ei viaţă preferata tabloidelor, care i-au luat la puricat fiecare mişcare pe care a făcut-o. Ca, de exemplu, atunci când a început să dea cu piciorul în minge şi întregul mapamond a crezut că Harper va alege cariera tatălui ei şi va deveni o mare fotbalistă.

Va veni o perioadă când domnişoara Beckham va creşte şi nu va agrea atenţia dată de presă şi public. Şi atunci să te ţii! Crizele specifice adolescenţei pot avea un impact mărit în cazul unui copil atât de expus! N-o spun eu, ci specialiştii!

Stormi Webster va creşte într-un mediu superficial, obsedat de imagine

Primele imagini cu Stormi

Micuţa nici măcar nu a împlinit o lună şi este deja subiectul multor ştiri publicate în întreaga lume. Numai venirea pe lume a fetiţei vedetei de reality show, Kylie Jenner, şi a rapperului Travis Scott a stârnit atenţia tuturor. A făcut vâlvă imensă pe internet, a fost ştirea care s-a bucurat de audienţă foarte mare. Nu va mai dura mult până când Stormi îşi va face debutul în reality show-ul în care este implicată numeroasa ei familie şi întreaga sa viaţă se va schimba complet, nu va fi deloc a unui copil normal.

Mama ahtiată după atenţie

Tallulah Willis a apelat la ajutor profesional la numai 20 de ani

image

Fiica actorilor Demi Moore şi Bruce Willis se luptă deja cu propriii demoni de ceva ani încoace. Când mama ei s-a internat, în 2012, într-un centru de reabilitate, Tallulah s-a simţit atât de prost, încât nu s-a mai dus la şcoală câteva zile la rând. Doi ani mai târziu, a venit timpul ca ea să apeleze la ajutor specializat şi, la numai 20 de ani, a început programul de recuperare. După o vreme, a vorbit public despre efectul distructiv pe care îl au comentariile negative pe care lumea le postează online la adresa ei. Nu prea vedem viitorul ei cu ochi buni!

Lourdes Leon devine, pe zi ce trece, o divă la fel de insuportabilă ca mama ei

image

Ce vezi acasă, asta faci! Comportament superior, pretenţii aberante, fiica Madonnei le-a bifat pe toate. Din păcate, n-a ocolit nici măcar căderile psihice petrecute în văzul lumii. Iar acum, că Lola are deja vârsta majoratului, poate îmbrăţişa nestingherită viaţa de noapte, poate bea în neştire şi alege un anturaj care s-o direcţioneze într-o mare şi aproape iminentă criză existenţială.

Tatăl lui Ireland Baldwin şi-a jignit crunt fiica

image

Până în 2007, fiica actorilor Alec Baldwin şi Kim Basinger nu s-a remarcat cu nimic în faţa publicului. Însă atunci a fost făcut public un mesaj audio de la tatăl ei, în care acesta o făcea pe fata de numai 11 ani “un porc nepoliticos” şi multe alte apelative greu de reprodus aici. Cearta cruntă pe care au avut-o fiica şi tatăl ei i-a pus capac tinerei, care s-a văzut nevoită să se interneze, în 2015, într-o clinică specializată, pentru a scăpa de trauma emoţională suferită. Of!

Jaden Smith are un orgoliu imens

Îi place să şocheze!

Fiul lui Will Smith şi al actriţei Jada Pinkett-Smith a crescut sub lumina reflectoarelor. De mic, a început să joace în filme (în I Am Legend, alături de tatăl său) şi are, de-atunci, o viaţă petrecută sub ochii nemiloşi ai publicului.

Primele semne că Jaden nu e în apele lui au venit odată cu declaraţia pe care acesta a făcut-o cu câţiva ani în urmă şi în care susţinea că în 10 ani va dispărea de pe suprafaţa pământului. La fel de surprinzător a declarat că, la numai 19 ani, îşi va înlătura un organ din corp. Nevoie de şi mai multă atenţie? E posibil! Însă nu pot spune că nu sună îngrijorător!Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg