Vin Diesel la 26 de ani: un anonim ambiţios, musculos şi păros, care vindea jucării la târguri!

28 ianuarie, 2016
FotorCreated jpeg

Înainte de seria “The Fast and The Furious”, de coverurile muzicale postate pe Facebook şi înainte de-a deveni erou celebru al filmelor de acţiune cu un corp plin de pacheţele, era el: tânărul anonim Vin Diesel, plin de pacheţele de muşchi – mult mai bine definite decât acum, la 48 de ani – pe care şi le încorda la fiecare mişcare, în timp ce improviza la târgurile de jucării.

Cât de nostim era actorul la 26 de ani!

Pentru că da, Vin Diesel, actorul cu look impozant era un purtător de cuvânt, acum mai bine de 20 de ani, pentru o marcă de figurine ale unui serial animat de acţiune, Street Sharks. Şi tare nostim mai era, mai ales că avea şi păr pe cap – imposibil de văzut la el, în zilele noastre. Era mai slab, cu muşchii mai bine conturaţi, cu părul negru şi cu multă piele la vedere, că doar avea cu ce să se laude!

Diferenţa de 22 de ani între Diesel de atunci şi cel de-acum

Recent, a ieşit la iveală un videoclip din 1994 în care starul din “Cronicile lui Riddick” expune şi promovează jucăriile respective la Târgul anual de Jucării din New York. “Acesta e Boomer. Ne uităm la Boomer. Are cea mare gură dintre toţi. Salutaţi-l pe acest înotător cu gura mare”, improviza el cu umor şi pasiune – cea care urma să-l transforme într-un actor de mare succes. În video, se vede cum prezintă fiecare figurină din desenele Street Sharks ale anilor ’90.

De asemenea, Vin Diesel, şi mai tânăr, în anii '80, a fost tachinat recent pentru că era un breakdancer destul de priceput pe atunci, la o vârstă adolescentină: cu mişcări bune, dar foarte slab fizic, faţă de cum îl ştim. A se vedea...