Vincent Cassel, super îndrăgostit de soția lui mai tânără cu 30 de ani decât el

24 mai, 2022

Din îndepărtata Brazilie, fostul soț al actriței Monica Bellucci a aterizat la Cannes, de mână cu mai tânăra lui soție de culoare.

profimedia 0693865712 jpg

Monica Bellucci încă nu l-a iertat că a plecat de lângă ea și de lângă cele două fiice ale lor, Deva și Léonie, după 14 ani de căsnicie. Iar Vincent Cassel (55) nu doar că și-a lăsat familia, ci s-a și stabilit pe alt continent, tocmai în Brazilia, unde s-a simțit liber să-și celebreze pasiunile, muzica și fotbalul, și unde și-a întâlnit și cealaltă mare iubire: pe Tina Kunakey (25), născută tot în Franța, la Toulouse, care lucra pentru o agenție de manechine din America de Sud.

După ce s-au lăsat duși de val, cei doi s-au și căsătorit în cadrul unei ceremonii romantice pe plajă, în august 2018. Iar în anul următor, prin aprilie, au devenit și părinții unei fetițe, care a primit numele Amazonie Cassel.

De-atunci, cei doi fac naveta între Brazilia și Franța, în funcție de proiectele pe care le au, iar Vincent a introdus-o pe Tina și în lumea filmului, ea jucând în serialul „Trust“.

Vincent Cassel a finalizat deja lucrul la trei producții cinematografice, filmează pentru noul „Cei trei muschetari“, unde interpretează rolul lui Athos, și are în plan alte două proiecte.

Acum, cei doi se află la Cannes, unde au onorat invitația la proiecția filmului „Decision to Leave“. Iar fotografii i-au surprins foarte tandri nu doar în timpul plimbării lor prin Cannes, ci și pe covorul roșu, unde nu și-au putut lua ochii unul de la celălalt.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru