Vine deja bebe în cuplul Vlad Gherman - Oana Moșneagu? Imaginea i-a extaziat pe fani, felicitările curg

29 aprilie, 2024

Pe 2 iunie este cununia religioasă și marea petrecere a soților Gherman, însă cea mai recentă fotografie postată de ei i-a încântat pe fanii lor, care nu au exclus posibilitatea venirii unui bebe în curând.

FotoJet Gherman jpg

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc a spus ”Da” în urmă cu câteva săptămâni, la început de aprilie. Cei doi se iubesc nespus și emană bucurie prin toți porii. Tocmai de aceea, imaginile cu ei sunt întotdeauna adorabile.

Gherman Oana și Vlad PNG

Cea mai recentă imagine postată la dublu de Vlad Gherman și Oana Moșneagu i-a extaziat pe urmăritorii lor, iar mulți sunt de părere că actrița este deja însărcinată. Felicitările au început să curgă în online, fără ca soții Gherman să confirme sau să infirme zvonurile. Principalul motiv este mâna lui Vlad plasată delicat pe abdomenul Oanei. Mai mult, în public, Oana și-a ascuns burta cu o geantă cross-body în ultimele imagini, când a mers cu prietenele la Roma, pentru petrecerea burlăcițelor.

Vlad Gherman, Oana Moșneagu, Instagram PNG

”Doamnă Gherman, asta e una dintre pozele mele preferate cu noi! Sfat: Râdeți, râdeți mult, zâmbiți, glumiți și iubiți-vă” ❤️”, a notat Vlad pe pagina sa de socializare.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au anunțat iubirea în ianuarie 2022 și de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi urmează să facă nunta pe 2 iunie în aceeași locație splendidă de la marginea Bucureștiului în care s-au căsătorit și Smiley cu Gina Pistol. Nașii cuplului sunt actrița Anca Sigartău și soțul ei.

Potrivit informațiilor pe care le-au oferit presei, Oana și Vlad vor avea alături de ei la nuntă aproximativ 200 de persoane în cel mai important moment din viața lor.

Cununia civilă a fost una secretă, cei doi fiind înconjurați de rude și de prietenii apropiați. După cununie, mirii au postat pe paginile lor de socializare și primele imagini de la fericitul eveniment.

„Lumee, lumeeee, we did it! ( n.r: am făcut-o). Ăștia suntem noi, în cea mai bună variantă a noastră: Gherman la pătrat! Începe o etapă nouă!”, au scris proaspeții însurăței, pe pagina lor de socializare.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au cununat civil foto Facebook

La ieșirea de la Starea Civilă cei doi proaspeți însurăței debordau de fericire, iar Vlad a arătat mândru certificatul de căsătorie.

Oana Moșneagu a strălucit într-o rochie diafană, transparentă, din voal albastru, cu un corset strâns pe trup. Buchetul de la cununie a fost unul din flori albe. Vlad a purtat în ziua cununiei un costum culoarea oului de rață.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
FotoJet J Lo jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg
Dominic West în rolul Regelui Chales, The Crown, Profimedia jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg