Viorel Cataramă s-a lăsat pe mâna soţiei! Ce operaţii estetice i-a făcut medicul Adina Alberts soţului

26 mai, 2020
4 viorel catarama operatii estetice 1 jpg jpeg

Viorel Cataramă a revenit în atenţia publicului când a declarat că se autoinfectează cu coronavirus. Experiementul nu i-a reuşit. Soţia nu a fost de acord, a plecat de acasă, apoi s-a reîntors. Acum s-a aflat ce relaţie au cei doi, omul de afaceri chiar s-a lăsat pe mâinile soţiei medic. 

Credeaţi că nu îl interesează aspectul fizic? Viorel Cataramă a apelat la operaţiile estetice. Omul de afaceri a recunoscut că are mici îmbunătăţiri la nivelul feţei: ”Am recunoscut că am apelat la operaţii estetice şi orice cetăţean de pe pământul ăsta ar trebui să facă la fel, să apeleze la toate descoperirile din domeniul medical”, a mărturisit Viorel Cataramă la un moment dat. 

Să nu credeţi că s-a lăsat pe mâinile oricui, ci pe ale soţiei, ale medicului Adina Alberts: ”Nu a fost nevoie să îl conving eu. Este un tip open minded. Cunoştea acest procedeu înainte de a mă întâni pe mine. Este adevărat că acum îmi este pacient şi eu sunt cea care are grijă de felul în care arată. Trebuie să recunoaşteţi că este departe de a fi vreun Mickey Rourke sau Sylvester Stallone. Totul la el este calculat şi executat cu simţul măsurii”, a afirmat Adina Alberts într-un interviu de acum ceva vreme. 

1 adina alberts jpg jpeg

Adina Alberts şi fiica s-au întors acasă după 14 zile. Viorel Cataramă, soţul său, n-a reuşit să se autoinfecteze cu coronavirus

Povestea a ţinut cu sufletul la gură mulţi români, iată că acum a luat sfârşit. Totul a început în urmă cu 14 zile. Viorel Cataramă era hotărât să se autoinfecteze cu coronavirus. Soţia nu îi împărtăşea aceste gânduri, aşa că a plecat de acasă pentru a se proteja şi pe ea, dar şi pe fetiţa pe care o au împreună, pe Briana.

Omul de afaceri a încercat să se autoinfecteze, dar experimentul nu i-a reuşit. A stat în izolare, singur, departe de cei dragi. A făcut ulterior trei teste pentru a afla dacă este infectat, toate rezultatele au fost negative. Aşadar, medicul a decis să revină în locuinţă, să îşi revadă soţul. 

"La momentul respectiv am decis ca eu şi cu Briana ar trebuie să părăsim locuinţa o perioadă, ceea ce am şi făcut. În momentul în care testele au ieşit negative, ne-am şi întors. Evident. Aceasta este o luptă pe care el o duce.", a declarat medicul pentru Canal 33. 



Recente pe Ok! Magazine

Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg