Viorel Cataramă s-a lăsat pe mâna soţiei! Ce operaţii estetice i-a făcut medicul Adina Alberts soţului

26 mai, 2020
4 viorel catarama operatii estetice 1 jpg jpeg

Viorel Cataramă a revenit în atenţia publicului când a declarat că se autoinfectează cu coronavirus. Experiementul nu i-a reuşit. Soţia nu a fost de acord, a plecat de acasă, apoi s-a reîntors. Acum s-a aflat ce relaţie au cei doi, omul de afaceri chiar s-a lăsat pe mâinile soţiei medic. 

Credeaţi că nu îl interesează aspectul fizic? Viorel Cataramă a apelat la operaţiile estetice. Omul de afaceri a recunoscut că are mici îmbunătăţiri la nivelul feţei: ”Am recunoscut că am apelat la operaţii estetice şi orice cetăţean de pe pământul ăsta ar trebui să facă la fel, să apeleze la toate descoperirile din domeniul medical”, a mărturisit Viorel Cataramă la un moment dat. 

Să nu credeţi că s-a lăsat pe mâinile oricui, ci pe ale soţiei, ale medicului Adina Alberts: ”Nu a fost nevoie să îl conving eu. Este un tip open minded. Cunoştea acest procedeu înainte de a mă întâni pe mine. Este adevărat că acum îmi este pacient şi eu sunt cea care are grijă de felul în care arată. Trebuie să recunoaşteţi că este departe de a fi vreun Mickey Rourke sau Sylvester Stallone. Totul la el este calculat şi executat cu simţul măsurii”, a afirmat Adina Alberts într-un interviu de acum ceva vreme. 

1 adina alberts jpg jpeg

Adina Alberts şi fiica s-au întors acasă după 14 zile. Viorel Cataramă, soţul său, n-a reuşit să se autoinfecteze cu coronavirus

Povestea a ţinut cu sufletul la gură mulţi români, iată că acum a luat sfârşit. Totul a început în urmă cu 14 zile. Viorel Cataramă era hotărât să se autoinfecteze cu coronavirus. Soţia nu îi împărtăşea aceste gânduri, aşa că a plecat de acasă pentru a se proteja şi pe ea, dar şi pe fetiţa pe care o au împreună, pe Briana.

Omul de afaceri a încercat să se autoinfecteze, dar experimentul nu i-a reuşit. A stat în izolare, singur, departe de cei dragi. A făcut ulterior trei teste pentru a afla dacă este infectat, toate rezultatele au fost negative. Aşadar, medicul a decis să revină în locuinţă, să îşi revadă soţul. 

"La momentul respectiv am decis ca eu şi cu Briana ar trebuie să părăsim locuinţa o perioadă, ceea ce am şi făcut. În momentul în care testele au ieşit negative, ne-am şi întors. Evident. Aceasta este o luptă pe care el o duce.", a declarat medicul pentru Canal 33. Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg