Viorica Dăncilă lansează o carte: "Sunt lucruri care trebuie spuse"

19 ianuarie, 2021
5 viorica dancila lanseaza carte 3 jpg jpeg

Viorica Dancilă a confirmat zvonurile apărute, curând va lansa o carte.

Cartea-interviu a Vioricăi Dăncilă va apărea curând pe piaţă. Prima femeie premier a României a făcut declaraţii şi a anunţat ce va curprinde aceasta. Vrea să facă o serie de lămuriri şi să dezvăluie ce relaţie are cu Liviu Dragnea, dar şi cu actuala conducere PSD, partid din care încă face parte. 

"Pentru a răspunde curiozităţii prietenilor şi neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărţi-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalistă Marga Niţu.

Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relaţia cu Liviu Dragnea, dar şi despre campaniile electorale din 2019 şi colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD. Am fost şi rămân social-democrată şi un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr şi pe analiză obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante.", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

1 cartea vioricai dancila jpg jpeg

Cum a aflat fiul Vioricăi Dăncilă că este adoptat. Victor avea doar 15 ani atunci: "I-aş fi spus eu, dar la o vârstă la care putea înţelege totul mai bine"

Dincolo de viaţa de politician, Viorica Dăncilă are o familie frumoasă, este împlinită din punct de vedere personal. Totuşi, au existat şi momente pline de suferinţă în viaţa ei. Acestea sunt legate de Victor, de fiul ei adoptat, care acum are 30 de ani. A dezvăluit cum a decis să îl înfieze, dar şi cum a aflat acesta că este adoptat.

Politicianul a mărturisit despre adopţia fiului său Victor, despre cât de mult îşi dorea un copil acum 30 de ani. La început, soţul nu a fost de acord, dar văzând dragostea ei mare pentru copil, a fost convins că fac pasul cel bun. A stat cu băieţelul o lună de zile în spital: "Aşa a vrut Dumnezeu! Aşa a vrut destinul să mă găsesc într-un loc unde un copil era abandonat, un copil care plângea şi parcă cerea ajutorul. În momentul în care am văzut acest copil, avea 3 zile, mi-am dat seama că viitorul meu înseamnă ca acest copil să vină în familia mea, că nu mă pot despărţi de acel  ghemotoc, care parcă îmi cerea ajutorul. Se simţea singur şi cât era de mic arăta atât de multă disperare."

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg