VIP-uri înşelate de Cupidon. De ce n-au noroc în iubire aceste vedete?

29 decembrie, 2021
12 fotojet 22 jpg jpeg

Ce au în comun aceste patru nume mari din Cetatea Filmului? Poate felul în care rătăcesc pe cărările dragostei, încercând să găsească, acum, ceea ce au căutat, odată, la braţul unora dintre cei mai atrăgători bărbaţi, respectiv cele mai frumoase femei din lume.

Toţi fac parte din aceeaşi generaţie de idoli hot ai filmului, cea a anilor ‘80-‘90. Toţi au cel puţin două mariaje la activ şi fiecare dintre ei au făcut parte, odată, dintr-un power couple al Hollywood-ului. Când te iubeşti cu nume mari precum Brad Pitt sau Nicole Kidman, e greu să revii cu picioarele pe pământ şi să dai o şansă unei iubiri mai puţin strălucitoare, cu un partener mai puţin sexy şi celebru. Cam aşa se arată tiparul pe care-l respectă eroii despre care povestim în aceste pagini, unii care se găsesc, trecuţi bine de 50 de ani, într-o poziţie în care n-ar fi crezut c-o să ajungă vreodată. Cea de ambasadori celebri ai ghinionului în dragoste. Cu toate acestea, niciodată nu e prea târziu ca lor şi altora ca ei să li se schimbe norocul...

Sean Penn: Simte că n-a fost iubit niciodată

stanga
dreapta
1 hepta 3702745 jpg jpeg
2 charlize 2 gettyimages 473361618 jpg jpeg
3 sean si robin wright penn jpg jpeg
4 jennifer aniston3 jpg jpeg
6 brad pitt si jennifer aniston 2 jpg jpeg
5 jennifer aniston si david schwimmer jpg jpeg
9 tom cruise idila jpg jpeg
7 nunta tom cruise katie holmes profimedia 0019574750 jpg jpeg
8 asta jpg jpeg
10 demi and ashton gettyimages 115754237 jpg jpeg
11 delico4 jpg jpeg
12 fotojet 22 jpg jpeg

Nu ştim pe cine-a mirat că n-a mers povestea de dragoste un pic forţată dintre un star de 61 de ani şi o actriţă în devenire, cu 32 de ani mai mică decât de-acum fostul ei soţ. Nu doar că Leila George D'Onofrio (29) îi putea fi fiică lui Sean Penn, dar a treia soţie a acestuia chiar era cu un an mai tânără decât fata lui, Dylan Penn (30), şi cu doar doi ani mai mare decât mezinul actorului, Hopper Penn (27). Câteodată, vârsta e mai mult decât un număr, iar în cazul celor doi poate c-a fost chiar un conflict între generaţii. E drept că nimeni nu se aştepta ca mariajului dintre băiatul rău de la Hollywood şi fiica celebrilor actori Vincent D'Onofrio şi Greta Scacchi să fie pentru totdeauna, însă mulţi au fost surprinşi şi de prematurul lui sfârşit. La mijlocul lunii octombrie, după doar 15 luni de căsnicie, Leila George a depus actele de divorţ, fără să fie făcute publice motivele invocate de aceasta. E clar că ceva e putred în Danemarca, cu atât mai mult cu cât relaţia întinsă pe cinci ani a celor doi a fost marcată de suişuri, dar mai ales de coborâşuri. Sean şi Leila s-au căsătorit anul trecut, în luna iulie, în urma unei ceremonii civile oficiate prin Zoom (din cauza lockdown-ului): “Am avut o nuntă Covid. Un ofiţer de stare civilă s-a conectat cu noi prin Zoom, iar noi eram acasă, cu cei doi copii ai mei şi fratele ei”, povesteşte Penn. Se pare că nunţile Covid nu sunt pentru toţi şi pentru totdeauna... Iar drumul celor doi actori către altarul lor online n-a fost deloc unul lin, dimpotrivă. Apropiaţii lui Sean spun că acesta a depus eforturi serioase pentru recucerirea iubitei lui, cu puţin timp înainte de nuntă.

“S-au despărţit la un moment dat, iar Sean a trebuit să o recucerească. Şi-a dat seama că a făcut o greşeală şi, când a simţit că o va pierde, a făcut tot posibilul ca ea să se întoarcă la el. S-au împăcat în perioada carantinei, s-au apropiat foarte mult şi s-au logodit câteva luni mai târziu”, a povestit un apropiat de-al actorului. Se pare că, de data aceasta, nu mai e cale de întoarcere, iar Sean a acceptat situaţia, fiind fotografiat fără verighetă după apariţia informaţiei legate de divorţ. Un caz clasic de ghinion în dragoste? Şi da, şi nu, căci starul a avut partea lui de încercări, toate alături de frumuseţi şi nume mari ale showbizului. Cu un an înainte să formeze un cuplu cu Leila, Sean se iubea cu nimeni alta decât superba Charlize Theron, despre care s-a zvonit c-ar fi acceptat chiar o cerere în căsătorie din partea actorului. Cei doi au format un cuplu exploziv între 2013 şi 2015, însă, cu siguranţă, şi personalităţile lor erau de asemenea natură, anihilându-se reciproc. Amândoi Lei vanitoşi, cei doi s-au suportat doar puţin peste un an, conform spuselor lui Charlize, care a mai mărturisit că nici măcar nu s-au mutat împreună, darmite să fie vorba despre vreo logodnă. Tot un caz de Leu versus Leu a fost şi primul mariaj al lui Sean, cu nimeni alta decât Madonna, între 1985 1989.

“Temperamentul lui este asemănător cu al meu. Asta nu ajută într-o relaţie ideală, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla”, trăgea Madge un semnal de alarmă încă dinainte de a deveni, pentru scurt timp, doamna Penn. Prevestirea ei s-a dovedit adevărată: uniunea lor a fost marcată de abuzuri fizice şi emoţionale, iar mireasa a cerut ajutor psihiatric chiar după nuntă. Episodul care a dus la divorţul lor din 1989 este descris în felul următor în presă: “Când ea i-a spus că pleacă de-acasă, el a încercat să-i lege mâinile cu cablul de la o lampă electrică. Urlând şi speriată, Madonna a fugit din dormitor. Ceea ce a urmat a fost o teroare întinsă pe nouă ore, care a lăsat-o devastată. Penn a fugit după ea în sufragerie, a prins-o şi a legat-o de un scaun cu o sfoară dură. Apoi a ameninţat că îi va tăia părul.” Mult mai soft a fost cel de-al doilea mariaj al lui Penn, cel cu liniştita actriţă Robin Wright, cu care starul a fost însurat timp de 14 ani, din 1996 până-n 2010. Un mariaj care părea pentru totdeauna, în urma căruia au rezultat şi singurii copii ai lui Sean, Dylan şi Hopper, de care starul este foarte ataşat. Chiar şi-aşa, Sean a vrut să pună de două ori stop acestei căsnicii, în 2007 şi 2009, dar tot el este cel care s-a răzgândit şi a retras cele două cereri de divorţ de la tribunal. Cu toate acestea, când Robin a făcut şi ea pasul şi a cerut divorţul în august 2009, lucrurile au mers până la capăt, iar un an mai târziu, cei doi deveneau istorie.

“Unul dintre motivele pentru care ne-am reunit şi ne-am despărţit atât de mult a fost încercarea de a menţine familia unită. Dacă ai copii, te simţi dator să încerci iar şi iar. Am făcut asta prea mult timp” spunea fosta doamnă Penn după divorţ. Toate aceste căsnicii eşuate ale lui Penn lovesc nu doar în ego-ul lui, ci şi în fragilitatea lui, mascată de acel exterior dur al starului. “Simt că n-am fost iubit niciodată”, spunea el, nu demult, o percepţie care se adânceşte, cu siguranţă, odată cu acest nou divorţ.

Jennifer Aniston: Terapia o ţine pe linia de plutire

Una dintre cele mai simpatizate actriţe de la Hollywood se luptă de ani buni cu o etichetă deloc plăcută, de compătimita Americii. Odată cea mai invidiată femeie din State (şi poate şi din lume), graţie acelei poveşti de iubire aproape uitate cu Brad Pitt, Jennifer a ajuns, azi, la cei 52 de ani ai săi, să fie privită cu milă pentru că este singură şi n-are copii. Şi-asta deşi am avea, mai degrabă, multe de invidiat la această vedetă care reuşeşte să arate extraordinar chiar şi la această vârstă. E drept că dincolo de zâmbetul ei senin se ascund multe neîmpliniri emoţionale, precum două divorţuri dureroase şi o relaţie distructivă cu propria ei mamă, de ajuns să doboare chiar şi cele mai puternice firi. Pe Jen a ajutat-o terapia, lucru pe care actriţa nu se teme să-l recunoască. “Dacă priveşti de-afară, crezi că Jen are o viaţă perfectă. E frumoasă, faimoasă şi bogată. Dar a avut atâtea suişuri şi coborâşuri. A salvat-o terapia”, spune un apropiat de-al vedetei. Iar Aniston a apelat la psihologi cu mult înainte ca acest lucru să devină trendy în Cetatea Filmului, încă dinainte de divorţul ei din 2005 de Brad Pitt. Probabil că nevoia ei de ajutor specializat a început odată cu nesiguranţa pe care i-a inoculat-o propria ei mamă, fostul model Nancy Dow, care avea o fixaţie pentru aspectul fizic ireproşabil.

Presiunea perfecţiunii a făcut-o pe tânăra Aniston să îşi urască înfăţişarea şi să aibă nevoie de ani întregi de terapie pentru a se accepta aşa cum este. Grija pentru sănătatea ei psihică a ajutat-o, mai târziu, să treacă peste drama care a lovit-o în 2005, atunci când mariajul ei de aproape cinci ani cu Brad Pitt s-a sfârşit brusc, după ce starul s-a îndrăgostit de Angelina Jolie. Nu ne putem imagina cât de greu a fost pentru Jen să-şi consume suferinţa privind, alături de o lume întreagă, festivalul iubirii afişate de Brangelina prin toate revistele de celebrităţi. Zece ani mai târziu, Aniston păşea din nou spre altar alături de chipeşul Justin Theroux dar mariajul lor s-a sfârşit repede, în 2017, în termeni amiabili, de data aceasta. Nici visele ei de maternitate, lăsate pe hold, nu s-au materializat, după ce actriţa a mărturisit că, pe la 20 de ani, îşi planificase să aibă trei copii. Dar stilul de viaţă sănătos al vedetei, care include yoga, meditaţie şi alimentaţie organică, o ajută pe Jen să arate încă dezirabil şi să nu piardă, nici azi, speranţa întâlnirii unei noi iubiri. Apropiaţii vedetei au dezvăluit că Jen a avut chiar şi câteva întâlniri via Zoom în perioada pandemiei (având în vedere anxietatea ei legată de părăsirea casei în acest vremuri), ba chiar s-a văzut faţă în faţă cu un potenţial admirator, la un mall.

Pe de altă parte, fanii serialului Friends încă mai speră la o transpunere în realitate a poveştii de iubire dintre Rachel şi Ross (David Schwimmer), după ce actorii au mărturisit, la reuniunea lor din luna mai, c-au fost îndrăgostiţi unul de altul. De ce nu?

Tom Cruise: Se teme să nu fie înşelat

Părea că singuraticul superstar de la Hollywood şi-a găsit, în sfârşit, o parteneră de viaţă, după nouă ani de singurătate, număraţi de la divorţul de a treia lui soţie, Katie Holmes, din 2012. Starul de 59 de ani începuse o relaţie pe platourile filmului Misiune: Imposibilă 7, alături de superba lui colegă de distribuţie, actriţa Hayley Atwell (39). În luna iulie, cei doi au confirmat zvonurile legate de povestea lor de dragoste, prin apariţia împreună la turneul de tenis de la Wimbledon, la Londra, şi, mai târziu, prin ieşirea la un mall din apropiere de Birmingham, în luna august. Acum, totul s-a sfârşit între cei doi, iar Tom se află în poziţia de a sărbători singur, anul viitor, schimbarea prefixului. “Nu aşa îşi închipuia viaţa la vârsta asta. În momentele lui de introspecţie, simte durere şi regret. Ştie că a făcut unele greşeli”, susţine un apropiat de-al starului. Se pare că Tom se îndrăgostise iremediabil de frumoasa actriţă britanică, cu care a început o relaţie anul trecut, în decembrie, dar pe care a pierdut-o din cauza comportamentului lui posesiv şi isteric. Munca asiduă pentru a şaptea şi a opta parte din celebra franciză Misiune: Imposibilă şi amânările filmărilor, care au venit la pachet cu pandemia, l-au făcut pe Tom să-şi piardă cumpătul de multe ori.

“Îşi ieşea din minţi chiar şi din cauza celui mai neimportant lucru, pentru că este un adevărat perfecţionist. Hayley a decis că nu-i trebuie aşa ceva”, a continuat apropiatul lui Tom. Cel mai probabil, existenţa singuratică a lui Tom este preţul pe care-l plăteşte pentru obsesia lui pentru carieră şi succes la Hollywood, pe altarul căreia a sacrificat trei mariaje (cu Mimi Rogers, Nicole Kidman şi Katie Holmes) şi relaţiile cu cei trei copii ai lui: Isabella (28), Connor (26) şi Suri (15). “Tom are propleme în a-şi ţine lângă el partenerele deoarece este un tip foarte intens”, mai spune sursa citată, în timp ce Nicole Kidman ne face un rezumat surprinzător al căsniciei sale de 11 ani cu Tom: “Jobul meu era să pun pe mine o rochie frumoasă, să fiu văzută, dar nu şi auzită”. Nu l-a ajutat pe star, desigur, nici fanatismul cu care s-a dedicat Bisericii Scientologice, atât Nicole Kidman, cât şi Katie Holmes având dificultăţi în a-i accepta religia. “A ajuns să renunţe la femeile care nu se ridicau la standardele impuse de Scientologie. Mulţi găsesc ciudat faptul că Tom continuă să dedice atâta timp şi energie acestei biserici controversate. Nu va renunţa niciodată la ea”, susţine apropiatul lui Cruise. Şi nu-i vorba doar despre acest fanatism religios care-l împiedică pe Tom să-şi găsească iubirea, ci şi despre zidurile pe care le-a ridicat în jurul lui.

“Tom cunoaşte multă lume, dar nu are prieteni adevăraţi pe care să-i lase să se apropie de el. Pare un tip foarte prietenos, dar nu obişnuieşte să împărtăşească multe despre el cu ceilalţi. Ai crede că se teme să se apropie de oameni. Îi este foarte frică să nu fie trădat.”

Demi Moore: Distrusă de eşecurile sentimentale

Pe 11 noiembrie, una dintre frumuseţile legendare de la Hollywood împlineşte 59 de ani. O va face înconjurată de cele trei fiice adulte ale ei, poate chiar şi alături de fostul soţ, Bruce Willis, de care o leagă o amiciţie bizară, dar fără vreo perspectivă amoroasă în viaţa ei. Chiar şi-aşa, Demi pare a fi într-o fază mai bună a existenţei ei decât a fost la schimbarea prefixului, acum nouă ani, când s-a simţit complet singură, după trei mariaje eşuate: cu muzicianul Freddy Moore, Bruce Willis şi Ashton Kutcher. Era în perioada în care fiicele ei nu mai vorbeau cu ea, iar Demi ajunsese să arate ca un schelet ambulant, renunţând să se mai hrănească cum trebuie din cauza depresiei. “Arătam aşa cum mă simţeam: distrusă”, scrie diva în autobiografia ei extrem de sinceră, “Inside Out”. Ultimul mariaj, cel cu mult mai tânărul Kutcher, a fost cel care a adus-o pe marginea prăpastiei şi care a făcut-o pe odată cel mai bine plătită actriţă de la Hollywood să se îndoiască de ea. Atunci când s-au cunoscut, în 2003, Ashton avea 25 de ani, iar ea... 40, iar problemele generate de diferenţa de vârstă erau departe de-a se întrevedea. Chiar dacă mariajul lor a durat opt ani, Demi recunoaşte, acum, că tânărul şi chipeşul ei soţ a început să se îndepărteze de ea la scurt timp după ce s-au căsătorit, în 2005.

“Devenisem dependentă de el”, scrie diva în autobiografia ei, lucru care l-a făcut pe actor să reacţioneze cu totul diferit, devenind rece şi insensibil cu soţia sa. Mai mult, spune Demi, Kutcher a încercat să caute tot felul de modalităţi de a o termina cu ea, printre care şi aventurile lui dureroase cu femei mai tinere. „Nu a vrut cu adevărat să lucreze la relaţia noastră”, scrie ea. „Ashton nu mai voia să facem sex sau să fim intimi. Renunţase. Eu eram încă foarte implicată în căsnicia noastră, dar eram singură.” E clar că acest eşec sentimental la o vârstă la care Demi căuta acel „pentru totdeauna” a dezechilibrat-o complet, din punct de vedere emoţional, pe una dintre cele mai sigure pe ele femei de la Hollywood. Interesant este că un alt soţ al lui Demi, Bruce Willis, cu care aceasta a fost căsătorită timp de 13 ani, pare a se erija, astăzi, în salvatorul ei. Văzând-o singură şi demoralizată, acesta a pus-o în contact cu bun amic de-al lui, celebrul John Travolta, care este pregătit să iubească din nou după ce şi-a pierdut soţia, pe Kelly Preston, anul trecut. Zis şi făcut. În septembrie au apărut primele zvonuri despre întâlnirile romantice ale lui Demi cu John, cei doi fiind, de altfel, şi buni prieteni, ceea ce lasă loc de îndoială în privinţa unei relaţii între ei.

“John a fost dintotdeauna de părere că Demi este incredibil de sexy şi că Bruce a fost un tip norocos, atunci când se iubea cu ea”, spune o sursă pentru tabloidul National Enquirer, punând foc pe paiele acestei bârfe. Ar fi prea frumos să fie adevărat, dar, ce-i drept, aceşti actori care-au trecut prin multe s-ar merita unul pe celălalt.Recente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg