Virgil Ianţu găzduieşte o familie din Ucraina. Şi Adelina Pestriţu vrea să ajute

2 martie, 2022
2 virgil9 jpg jpeg

Suferinţa refugiaţilor din Ucraina l-a impresionat până la lacrimi pe Virgil Ianţu. Prezentatorul de la TVR2  nu a stat însă prea mult pe gânduri şi a hotărât să dea o mână de ajutor. Aşa a ajuns în casa lui o mamă cu două fetiţe.

Adelina Pestriţu vrea să îi urmeze exemplul.

„Cei care aveţi posibilitatea de a ajuta, vă rog, nu vă gândiţi de două ori. Prin ce trec aceşti oameni este îngrozitor şi totuşi ei rămân extrem de curajoşi şi demni. Au nevoie de orice le puteţi oferi, dar şi de căldură şi respect. Noi găzduim o mamă cu două fetiţe care au ajuns aseară din Ucraina după un drum foarte greu. Ea e avocat, au planuri mari şi un drum lung în faţă, iar când am întrebat-o dacă îi e teamă, mi-a spus: «there is only one way for us now (n.r.: E un singur drum pentru noi acum)»”, a scris Ianţu pe o pagină de socializare.

4 iantu9 jpg jpeg

„Vă rog să mă ajutaţi să găsesc o mamă alături de copiii ei, de care să am grijă în următoarele luni. Dacă cineva vrea să vină în Bucureşti şi să stea aici o perioadă, vă rog să-mi daţi mesaj. Îi voi ajuta să ajungă în Bucureşti şi odată ajunşi aici, mă voi ocupa integral de ei până când se vor putea întoarce acasă. Dacă statutul acestor oameni nevinovaţi nu permite ca ei să ajungă în Bucureşti şi să îi am în grijă, vă rog să mă direcţionaţi către organizaţiile umanitare prin intermediul cărora pot trimite mâncare şi alimente de strictă necesitate”,  mărturiseşte Adelina.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg