Virgil Ianţu şi Andreea Marin, voci de personaje în filmele animate

21 ianuarie, 2014
virgil jpeg

Aflaţi la a doua colaborare într-un proiect de animaţie, Virgil Ianţu şi Andreea Marin dau voce unor animăluţe simpatice atât de asemănătoare personalităţii lor efervescente, cu care ne-au obişnuit,

Aflaţi la a doua colaborare într-un proiect de animaţie, Virgil Ianţu şi Andreea Marin dau voce unor animăluţe simpatice atât de asemănătoare personalităţii lor efervescente, cu care ne-au obişnuit, în aceşti ani de când fac televiziune. Dacă Ianţu a mai fost vocea super câinelui "Bolt" în filmul cu acelaşi nume, iată că a doua provocare s-a concretizat tot în rolul unui câine, însă mult mai diferit de Bolt, şi anume Dl. Peabody.

image

Prezentatorul mărturiseşte într-un recent interviu despre prestaţia sa:

,,E o experienţă extrem de faină ... şi cred că oricine, nu numai oameni care apar pe TV sau oameni care au o anumită popularitate, ar vrea să facă asta. Orice om cred că şi-ar dori să intre într-un studio, să vadă ce se întâmplă acolo. Modul la care se lucrează este foarte strict, şi riguros ,şi destul de îngrăditor pentru noi, pentru că noi când suntem chemaţi acolo trebuie să reproducem ceea ce a făcut actorul principal... la Bolt vocea originală a făcut-o John Travolta, noi trebuie să fim foarte aproape de ce a făcut actorul acolo.”

Virgil Ianţu va fi vocea Dl. Peabody în filmul "Dl. Peabody şi Sherman" (premiera 14 martie 2014), iar Andreea Marin va fi Andie în "The Nut Job: Goana după alune" (premiera 24 ianuarie 2014).

image

Aparenţele nu înşală în cazul Dl. Peabody , un super-geniu care se întâmplă a fi un câine, şi nu orice câine, ci un titan în lumea afacerilor, inventator, om de ştiinţă, gurmand de excepţie, laureat al premiului Nobel , câştigător al medaliei de aur la Jocurilor Olimpice, muzician, un împătimit al modei; personajul seamană izbitor cu vedeta de televiziune care îi dă viaţă. Virgil Ianţu este un tip pedant, la patru ace, şi extrem de pregătit pentru situaţiile noi. Cu toate astea singurul lucru care îi dă de furcă Dl. Peabody este să îl aibă în grijă pe băiatul pe care l-a adoptat, Sherman, cel care îl va învăţa singurul lucru pe care un geniu nu îl ştia până atunci - să fie părinte.

Dacă Ianţu întruchipează un căţel cu un IQ năucitor, Andreea Marin ne surprinde cu vocea sa caldă, într-un nou film animat, "The Nut Job: Goana după alune", unde îşi împrumută vocea veveriţei Andie

image

Cu inima sa plină de compasiune, căldura sufletească ce radiază prin toţi porii, inteligenţa, simţul bine proporţionat pentru modă sau buna creştere, nici nu ne miră de ce întregul parc o place atât de mult pe Andie, toţi cu excepţia unuia, Surly, însă asta se va schimba... Atunci când munca pe care Andie o aprecia cel mai mult o să o aducă la ananghie, ea va învăţa că viaţa înseamnă să laşi inima să decidă pentru tine, iar asta cu siguranţă contează mai mult decât o simplă goană după alune. Ce urmează este o întreagă aventură, foarte complicată şi foarte amuzantă!