Viviana Sposub a plecat de la Pro TV. Cu ce televiziune a semnat: ''Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge aicI''

16 septembrie, 2021
2 spo9 jpg jpeg

A plecat de la Vorbeşte lumea la Kanal D! Viviana Sposub este noua concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

După descalificarea Olgăi Verbiţchi din competiţia ‘Bravo, ai stil! Celebrities”, din cauza încălcărilor regulamentului emisiunii, iubita lui George Burcea intră în competiţia despre stil şi modă pentru a demonstra că are calităţile necesare pentru a fi Cea mai stilată Celebritate din România. 

Viviana Sposub este născută la Botoşani, acolo unde a absolvit Liceul de Artă “Ştefan Luchian”, urmând mai apoi cursurile Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

stanga
dreapta
3 spo9 jpg jpeg
4 viviana2 jpg jpeg
5 spo2 jpg jpeg

Viviana Sposub este pasionată şi de muzică, tânăra concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a urmat cursuri de piano şi canto timp de 12 ani.  Pe lângă postura de prezentator TV, Viviana este cunoscută telespectatorilor şi din postura de concurentă a unui reality show de succes.

Despre participarea la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub spune că este încrezătoare în forţele proprii şi că şi-a dorit dintotdeauna să facă parte din acest proiect TV. 

“Am încredere în mine; voi lua doar tot ce e mai bun din această experienţă, indiferent de ceea ce se va întâmpla pe parcus. Am urmărit emisiunea, însă nu m-am gândit niciodată că voi ajunge aici. Când mi s-a propus să fac parte din acest proiect, am zis <de ce nu!?>”, povesteşte Viviana Sposub. 

Cum se va descurca Viviana Sposub în competiţie şi cum va reuşi aceasta să îi impresioneze pe juraţi, veţi afla urmaindu-i parcursul la “Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune ce se difuzează de miercuri până vineri, de la 22:30, şi în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D!Recente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg