Viviana Sposub, coprezentatoarea de la "Vorbeşte lumea", participă la "Ferma". Cu cine face echipă

14 august, 2020
5 viviana sposub la ferma jpg jpeg

Noi concurenţi au fost anunţaţi! Viviana Sposub, coprezentatoarea de la "Vorbeşte lumea", participă la "Ferma" alături de Andrei Stoica, Anisia Gafton şi Gabriel Toader, toţi în echipa sătenilor. 

Vorbeşte lumea că este frumoasă, muncitoare şi hotărâtă să câştige. Viviana a fost o răsfăţată pentru că era artista familiei, dar acum ştie că va fi nevoită să muncească în fiecare probă pe care o va primi. Nu îi plac tensiunile şi nici jocurile de culise, aşa că vrea să demonstreze că o săteancă poate câştiga prin sinceritate şi implicare.

Viviana Sposub: ” Îmi plac mult provocările şi cred că un astfel de proiect mă va ajuta să mă dezvolt. Şi mă refer aici la o evoluţie pe toate planurile: atât personal, cât şi profesional.”

1 viviana sposub la ferma jpg jpeg
stanga
dreapta
1 viviana sposub la ferma jpg jpeg
1 gabriel toader jpg jpeg
3 anisia gafton jpg jpeg
6 andrei stoica jpg jpeg

Când spui Mister KO, te gândeşti la Andrei Stoica. Este unul dintre campionii României la kickboxing şi s-a aflat mereu în fruntea clasamentelor internaţionale. Nu îi place să piardă şi şi-a bazat cariera pe integritate, demnitate şi disciplină. Acestea sunt valorile pe care le duce cu el în lupta din Ferma. Dacă va reuşi să fie săteanul câştigător, rămâne să aflăm!

Andrei Stoica: ” Ceea ce sunt astăzi este suma provocărilor grele pe care le-am acceptat de-a lungul vieţii. Cred că Ferma mi se potriveşte perfect, să fim aruncaţi în neant, într-un loc pe care nu-l cunoaştem, cu persoane pe care nu le cunoaştem, să facem lucruri pe care nu le stăpânim sau nu le cunoaştem.”

6 andrei stoica jpg jpeg

Când a urcat pe scena Românii au talent, Anisia Gafton a reuşit să cucerească publicul prin glume şi naturaleţe. Apoi s-a aflat că era o absolventă de Informatică, pasionată de teatru şi comedie. Momentele de stand-up pe care le pregăteşte devin virale în mediul online, iar acum este decisă să folosească umorul pentru a depăşi orice situaţie tensionată.

Anisia Gafton: ”Nu am stat pe gânduri şi am acceptat să vin la Ferma pentru că am ocazia să stau mai aproape de natură, pentru experienţa trăită acolo, dar şi pentru provocări.”

3 anisia gafton jpg jpeg

Gabriel Toader: ”Am o sete de cunoaştere, de a vedea lucruri, o nevoie de a-mi demonstra mie că sunt atât de pregătit încât pot să trec peste orice situaţie. Îmi place necunoscutul şi mă motivează, aşa că vreau să văd dacă îi voi rezista.” A lucrat în numeroase restaurante şi a organizat multiple evenimente, aşa că este obişnuit cu o viaţă agitată şi cu ideea de a avea mereu ceva de făcut. De-a lungul anilor a încercat diferite meserii şi consideră că cea de bucătar l-a ales pe el. Tocmai pentru că nu ştie unde va ajunge şi cu cine va concura, este decis să îşi testeze rezistenţa şi puterea de a merge până în marea finală.

1 gabriel toader jpg jpeg

Alături de Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea şi Ana Maria Ababei, formează gaşca sătenilor şi vor să câştige.

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg