Viviana Sposub, declaraţii despre Andreea Bălan la "Ferma". Ce i-a spus Andreei Antonescu

14 octombrie, 2020
7 viviana sposub si andreea balan jpg jpeg

Dezvăluiri neaşteptate au loc în noul sezon de la "Ferma". A apărut şi un cuplu neaşteptat (George Burcea - Viviana Sposub) care se pare că îşi trăieşte iubirea la cote mari. Iată ce confesiuni i-a făcut acum Viviana Sposub Andreei Antonescu, buna prietenă şi colega de trupă a Andreei Bălan. 

Discuţii nebănuite şi neaşteptate au loc în "Ferma", mai ales că cei prezenţi, concurenţii, au poveşti inedite de viaţă. Viviana Sposub, prezentatoare la "Vorbeşte lumea", este de la început în show, la fel şi George Burcea, actorul aflat în divorţ de Andreea Bălan. Surpriza a venit pe parcurs, când Andreea Antonescu, buna prietenă şi colega de trupă a Andreei Bălan, a acceptat invitaţia şi este şi ea concurent cu drepturi în competiţie. 

Şe ştie deja că George Burcea şi Andreea Bălan nu mai formează un cuplu de la începutul acestui an. Au şi depus actele de divorţ, urmează ca instanţa să se pronunţe. Între timp, cei doi îşi refac viaţa personală şi continuă să îşi consolideze carierele. Ea are de ani de zile un contract semnat cu Antena 1, iar acum a venit şi pentru el oportunitatea de a apărea pe sticlă, la Pro TV. Şi ea ar trăi o nouă poveste de iubire, dar şi el, cu Viviana Sposub, la "Ferma".

stanga
dreapta
1 viviana sposub la ferma 6 jpg jpeg
2 viviana sposub la ferma 5 jpg jpeg
3 viviana sposub la ferma 4 jpg jpeg
4 viviana sposub si george burcea 2 jpg jpeg
2 viviana sposub la ferma 2 jpg jpeg
1 viviana sposub la ferma 1 jpg jpeg
7 viviana sposub si andreea balan jpg jpeg
9 sarut george burcea si viviana jpg jpeg

Au avut loc săruturi pasionale, atingeri neaşteptate, ba chiar cei doi au dormit şi împreună, în acelaşi pat.

9 sarut george burcea si viviana jpg jpeg

Iată că recent, Viviana Sposub a avut o discuţie cu Andreea Antonescu la "Ferma", în care a fost pronunţat şi numele Andreei Bălan. Prezentatoarea a dezvăluit că ea a fost fană a trupei Andre încă de mică, ba chiar mergea la concertele lor: "Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi în Moldova", i-a spus vedeta Andreei Antonescu. 

Anda Adam a auzit discuţia şi a reacţionat: "Şi te gândeai că o să fii cu fostul soţ al Andreei Bălan?"

Viviana a mai dezvăluit că a stat foarte aproape de scenă, la concertul pe care trupa Andre l-a susţinut la Botoşani acum ani de zile. Ridica mâinile pentru a le atinge pe cântăreţele sale preferate, însă Andreea Antonescu a ignorat-o. Cea care a băgat-o în seamă, cea care a luat-o de mână a fost Andreea Bălan: "Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci.", a explicat ea.

2 viviana sposub la ferma 5 jpg jpeg

George Burcea i-a spus Vivianei Sposub de ce a divorţat de Andreea Bălan. Ce discuţii au avut loc la "Ferma" între cei doi

Actorul este concurent la "Ferma". Acolo a făcut dezvăluiri despre divorţul de mama fiicelor sale, acolo i-a spus Vivianei Sposub motivul separării de Andreea Bălan. „S-au acumulat chestii în timp şi nu le-am putut rezolva. Probabil şi pe ea au deranjat-o foarte multe lucruri, şi pe mine m-au deranjat foarte multe lucruri. Nu-mi place să vină cineva la mine şi să-mi spună că ce face el, eu nu o să fac nici în 15-20 de ani. Eu am muncit foarte mult pentru tot ceea ce am acum sau încerc să am. Eu cred foarte mult în ceea ce fac. Nu am cerut niciodată ajutorul. Nu m-a luat nimeni pentru că am fost căsătorit cu ea. Ştiu că pot. Că am unul acasă care spune că e de c***t tot ce fac, după care ies în lume şi îmi zic oameni de specialitate: «Bravo»! Păi ce faci, mă distrugi?', a spus, printre altele, George Burcea.

George Burcea şi Viviana Sposub au fost surprinşi împreună, în Bucureşti

Se pare că filmările s-ar fi încheiat, dar emisiunea este în continuare pe post, fiind urmărită de o mulţime de spectatori. George Burcea şi Viviana au fost surprin şi în Bucureşti, în Gara de Nord. Conform romaniatv.ro, cei doi ar fi plecat într-o vacanţă pe litoralul românesc. Din imaginile surprinse, cei doi sunt destul de apropiaţi, ba chiar s-au şi sărutat la un moment dat.

George Burcea, declaraţii exclusive despre divorţul de Andreea Bălan

Actorul a acordat un interviu în exclusivitate pentru OK! Magazin. Acolo a dezvăluit cu sinceritate amănunte din viaţa sa: "Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o ,,nuntă” în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă. Da, faţă de Andreea, soţia mea, dispăruseră, dar nu şi faţă de Andreea mama fetiţelor mele. Acelea vor exista pentru totdeauna, iar fără ea nu puteam face aceşti copii minunaţi. Deşi orgoliile sunt mari, poate într-o zi vom ajunge să ne dăm seama unde s-a greşit şi de ce s-a greşit... Asta dacă va mai conta acest lucru."

Foto: Facebook, ColajRecente pe Ok! Magazine

jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg