Viviana Sposub, declaraţii despre câştigătorul de la "Ferma" 2020: "Omul m-a impresionat cum nu m-a impresionat nimeni"

30 septembrie, 2020
10 castigator ferma 2020 5 jpg jpeg

Viviana Sposub a făcut declaraţii despre bărbatul care, în viziunea ei, ar fi marele câştigător de la "Ferma" 2020. Ea crede că e un bărbat puternic, capabil să învingă orice probă!

Coprezentatoarea de la "Vorbeşte lumea" e sinceră şi face declaraţii neaşteptate în faţa camerelor de filmat, la "Ferma". Spune ce crede fără să se ferească, chiar dacă pe unii concurenţi adevărul îi poate deranja. Viviana Sposub a câştigat mai multe dueluri,  demonstrat cât e de puternică chiar dacă nu este sportivă, chiar dacă nu a practicat niciun sport niciodată. 

Chiar şi Mihaela Rădulescu a lăudat-o: "Viviana, tu eşti puternică, tu eşti o învingătoare. Eşti o surpriză pentru mine, una plăcută", a spus prezentatoarea show-ului. 

6 castigator ferma 2020 4 jpg jpeg

Dar iată că acum, cea care face declaraţii wow despre competiţie este Viviana. Ea a vorbit despre bărbatul care crede că poate câştiga competiţia. Pe el îl vede marele câştigător "Ferma" 2020. Despre cine este vorba? 

"Eu tind foarte mult să cred că o să câştige George Burcea. Omul m-a impresionat cum nu m-a impresionat nimeni. Nu ştiam că e capabil de atâtea lucruri, omul se descurcă cu orice situaţie. Eu oricum eram prelungirea coprului său pentru că am fost legaţi, cumva eram mai eficienţi împreună şi îi este foarte greu cu siguranţă, să fim serioşi, nu face nimic fără mine. Eu sunt şi în mintea lui. Eu gestionez toate acţiunile sale.", a declarat ea.  

1 viviana sposub ferma 4 jpg jpeg

George Burcea, glume despre nunta cu Viviana Sposub

După sărutul neaşteptat dintre George Burcea şi Viviana de la "Ferma", Andrei Stoica, colegul de echipă al actorului, a reacţionat: "Lasă că vă stă bine împreună, eşti om divorţat". Comentariile nu s-au oprit aici. George Piştereanu a glumit şi l-a întrebat pe George dacă îşi pune pirostriile: 

"Da. Dar eu nu dau banii pe meniu degeaba. Veniţi!", a reacţionat el. Se pare că filmările emisiunii s-ar fi încheiat, George Burcea şi Viviana au fost surprinşi împreună, în Bucureşti. Iată imaginile aici!

George Burcea, declaraţii exclusive despre divorţul de Andreea Bălan

Actorul a acordat un interviu în exclusivitate pentru OK! Magazine. Acolo a dezvăluit cu sinceritate amănunte din viaţa sa: "Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o ,,nuntă” în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă. Da, faţă de Andreea, soţia mea, dispăruseră, dar nu şi faţă de Andreea mama fetiţelor mele. Acelea vor exista pentru totdeauna, iar fără ea nu puteam face aceşti copii minunaţi. Deşi orgoliile sunt mari, poate într-o zi vom ajunge să ne dăm seama unde s-a greşit şi de ce s-a greşit... Asta dacă va mai conta acest lucru."

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG