Vivica A. Fox, în război cu ex-ul 50 Cent

12 decembrie, 2015
MTV VIDEO MUSIC AWARDS, RED CARPET ARRIVALS, RADIO CITY MUSIC HALL, NEW YORK, AMERICA   28 AUG 2003 jpeg

Frumoasa de ciocolată din Kill Bill are 51 de ani, dar nu iese la cină decât cu bărbaţi cu cel puţin zece ani mai tineri. Iar cu unul dintre ei dragostea a fost atât de pasională, încât a devenit ură pe viaţă!

Love history. O relaţie încheiată acum mult timp, care încă le dă bătăi de cap.

Dennis Rodman şi Jamie Foxx s-au numărat printre iubiţii ei. La fel Quentin Tarantino (o aventură prilejuită de pelicula Kill Bill) şi chiar cântăreţul Ne-Yo (36). La peste jumătate de secol, actriţa din filme ca Independence Day, Chocolate City ori seria­lul Empire este în continuare considerată o frumuseţe a lumii afro-americane, fiind curtată intens. În 2011, pe când avea 47 de ani, făcea senzaţie afişându-se cu Omar Slim White, de doar 28 de ani. Iar lumea a fost cu atât mai uimită când rela­ţia a devenit din aventură ceva serios, Vivica logodindu-se cu el în 2013. În acelaşi an, însă, cei doi s-au despărţit, vedeta dând un adevărat show de la­crimi la Bethenny Frankel Show: „Ne-am despărţit cu doar trei luni înainte de nuntă. Nu copiii au fost problema. Dar nu era ce trebuie, iar eu a trebuit să fiu cinstită cu mine şi să recunosc că nu mai eram fericită. Nu era omul potrivit pentru mine“, a spus atunci Vivica înlă­crimată, adăugând că s-a învăţat minte şi că nu se va mai îndrăgosti de bărbaţi mai mici de 30 de ani.

Omar 'Slim' White şi Vivica A. Fox

Dar ce să vezi, anul următor a recidi­vat mai delicios ca o ciocolată de casă... În decembrie 2014, presa de peste Ocean scria că aceasta formează un cuplu cu co-starul ei din Chocolate City, Robert Ri’chard (31). E drept, depăşise bariera de 30 de ani, dar totuşi, îl despărţeau două decenii de Fox. Nu întâmplător el jucase în film un tânăr recrutat să fie stripper, iar ea o interpretase pe… mama lui. Nici această relaţie n-a durat, însă, astfel că actriţa a primit eticheta binemeritată de „Serial Cougar“. Anul acesta, însă, Vivica a reuşit să uimească şi mai tare atunci când a fost întrebată cine este dragostea vieţii ei. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca răspunsul să fie... 50 Cent! Cel cu care a avut o idilă tocmai în 2003. Cu toate că a trecut atât timp de-atunci, cei doi nu au încetat să se înţepe ori de câte ori au ocazia. Cel mai adesea pornind de la ea, căci ea a fost cea rănită, în vreme ce 50 Cent pare mai degrabă să-şi fi transfor­mat în realitate o fantezie din adolescenţă cu actriţa lui preferată....

Robert Ri'Chard, Vivica A. Fox

„Deşi este iubirea vieţii mele, să fiu cu el a fost extrem de dificil. Am ţinut enorm la el. L-am iubit mult şi mereu va fi aşa. Dar nu era potrivit pentru mine. Iar atunci când îţi doreşti enorm să fii cu cine­va, e foarte greu să admiţi că nu e ceea ce-ţi trebuie“, declara în primăvară actriţa. „Am fost surprins că a spus asta abia acum. La acea vreme, eu eram foarte tânăr, abia lansasem Get Rich or Die Tryin’, cel mai bun album hip hop de debut. Şi am ieşit cu ea o dată în oraş, înainte de premiile MTV. Habar n-aveam că acel eveniment avea să ne lege de parcă am fi fost căsătoriţi. Ea era mai matură, ştia foarte bine ce urma să se întâmple. Dar femeile sunt mai dezvolta­te emoţional decât bărbaţii... Ce să zic, pentru mine dragostea vieţii încă n-a apărut“, a fost răspunsul ca o lovitură de bici pentru Vivica. Revărsării ei emo­ţionale 50 Cent i-a răspuns cu o dureroasă răceală, drept pentru care n-a putut sta cu mâinile în sân.

Chiar luna trecută a lansat răzbunarea, la un show TV. „Au fost nişte lucruri legate de sexualita­tea lui care m-au pus pe gânduri. Şi dacă-mi amin­tesc şi de coperta cu Soulja Boy, deja...“, a declarat actriţa, făcând o insinuare grea pentru rapper, cum că ar fi gay. Replicile băieţilor nu s-au lăsat aşteptate. „Bunicuţă disperată după atenţie“, a comentat Soulja Boy la o poză a Vivicăi postată pe Instagram. 50 Cent a repostat-o imediat, adăugând: „Oh, nu! Acum cre­de că sunt gay fiindcă am lăsat-o literalmente să mă pupe în fund. De fapt, nu, n-am vrut, ea m-a forţat fiindcă eu aveam mâinile legate. 50 shades of grey“, a scris pe contul lui hip hoperul. Şi nu s-a oprit aici. A mai postat o poză cu Vivica, adăugând eticheta: „Operaţie de sâni nereuşită!“ şi cu comentariul: „Îţi aminteşti când o înjurai pe Halle Berry, spunând că tu ai fi putut face toate rolurile ei mult mai bine ca ea? Iar eu îţi ascultam prostiile de parcă vorbea un om drogat?!“. Auch! Deja această dezvăluire o poate împinge pe Vivica în război şi cu alte vedete. Ulteri­or, 50 Cent a şters postările, dar actriţa a ameninţat: „Ştiu atâtea secrete despre el. Dacă încep să vor­besc...“. Aşteptăm runda doi?

foto: guliver/rex features/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg