Vlad Ivanov, invitat special la ÔÇ×Adev─ârul ScenicÔÇť, o serie de evenimente Q&A cu speciali┼čti din teatru ┼či cinematorgrafie

18 martie, 2019
1 inlight jpg jpeg

┼×coala InLight lanseaz─â Adev─ârul Scenic, o serie de evenimente Q&A cu speciali┼čti din teatru ┼či cinematorgrafie, dedicate at├ót celor din industrie, c├ót ┼či celor interesa┼úi de acest domeniu.

O dat─â pe lun─â, ┼čcoala de teatru ┼či film InLight organizeaz─â discu┼úii relaxate ┼či pline de ├«nsemn─âtate, care vor aborda adev─âruri ┼či mituri despre film ┼či teatru. Aceste sesiuni vor dura aproape dou─â ore, iar participan┼úii vor putea intra ├«n dialog cu invita┼úii. Cei mai timizi pot trimite ├«ntreb─âri ┼či pe pagina oficial─â de Facebook InLight ┼či c├óteva dintre ele vor fi selectate pentru Q&A.

Invitatul care lanseaz─â "Adevarul scenic" este Vlad Ivanov. Probabil cel mai cunoscut actor rom├ón ├«n ┼úar─â ┼či ├«n str─âin─âtate, Vlad Ivanov va fi prezent pe 25 martie la evenimentul organizat de InLight, la sala mare a teatrului UnTeatru, de la ora 20:00, pentru o discu┼úie relaxat─â despre adev─âr ┼či mit ├«n film ┼či teatru.

ÔÇ×Marele actor si profesor Dem Radulescu spunea cu mult umor inteligent: <<Draga, cate afla omul daca iese in oras!>> Asadar, pe 25 martie, seara, haideti sa iesim in oras si sa aflam cate ceva despre teatru, film si, nu in ultimul rand, despre noi, intr-o discutie deschisa si prieteneasca. Pentru ca niciodata nu se stie cine da si cine primeste.ÔÇŁ, a declarat Vlad Ivanov.