Vlad Miriță l-a avut oaspete la cină pe Placido Domingo, după concertele de la București și Cluj
Un vis împlinit! Tânărul tenor român a avut ocazia de-a concerta alături de legendarul artist liric spaniol și de a-l avea chiar musafir la masă.
Ce poate fi mai flatant pentru cariera unui tânăr artist decât să-și întâlnească pe viu idolul și să ajungă să facă istorie alături de el, fie și numai pentru câteva seri? E ceea ce a trăit tenorul Vlad Miriță, care a avut marea șansă de-a cânta în duet cu legendarul tenor spaniol Placido Domingo. Și nu doar o dată, ci în două mari concerte, unul desfășurat pe 4 noiembrie la Sala Palatului din București, iar celălalt pe 7 noiembrie la BT Arena din Cluj!
Spectacolul de la Bucureşti a fost sold-out, iar organizatorii au pus în vânzare și un număr limitat de bilete Meet and Greet, cumpǎrǎtorii având șansa sǎ îl întâlneascǎ pe faimosul tenor Placido Domingo la o recepție specialǎ care a avut loc într-un cadru intim, dupǎ concert.
În ambele concerte, Maestrul Placido Domingo a cântat alături de Orchestra Simfonică Valahia, dirijatǎ de Eugene Kohn, iar invitaţii săi speciali au fost Placido Domingo Jr., tenorul Vlad Mirițǎ şi soprana Juliana Grigoryan.
Însoțit de Ioan Holender, celebrul tenor spaniol a mers și la Opera Națională din București, unde a avut o întâlnire cu managerul Daniel Jinga. La plecare, celebrul tenor spaniol a lăsat un mesaj emoționant în cartea de onoare a Operei Naționale Române din București, mai exact o semnătură specială a lui Placido Domingo, numele său scris din note muzicale.
Dar ceea l-a încântat în mod deosebit pe maestrul madrilen a fost invitația lansată de mai tânărul său coleg de scenă, Vlad Miriță, de a-i fi oaspete la cină. Tenorul român și soția sa, Maria Natură-Miriță, au pregătit o masă împărătească pentru artistul spaniol și soția sa, cu preparate fine dining pregătite de Chef Daniela Graura și Chef Horia Simion, din diferite tipuri de carne furnizate de Ferma Soarelui a familiei Miriță.
E știut faptul că artistul român a investit mare parte din câștigurile sale într-o fermă de lângă Târgoviște. Acum, după 14 ani, numele său a devenit cunoscut și printre producătorii de preparate bio, cu clienți dispuși să plătească prețuri peste media obișnuită pentru o calitate net superioară.
FOTO: Instagram