Vladimir Drăghia, cel mai cool tată din showbizul autohton

16 august, 2017
vladimir draghia 1 jpeg

A devenit pentru prima oară tătic pe 14 iulie, momentul în care viaţa sa s-a schimbat radical. "Ea este Alaia Zora Drăghia. A venit pe lume duminică, moment în care am rămas, în sfârşit, fară ecou", scria la acel moment fericitul tătic pe contul său de Facebook, mesaj însoţit de o fotografie cu minunea din viaţa lui. A trecut doar o lună de la naşterea micuţei, iar Vladimir şi-a luat foarte în serios rolul de tată în tot acest timp, un tată cu adevărat cool. Schimbă scutece, încălzeşte biberoane, îi veghează somnul şi se fotografiază alături de fiica sa în cele mai frumoase ipostaze, de tată grijuliu. "Nu voiam să povestesc cum, de frică să n-o strâng prea tare în talie pe Zora, am pus ieri un scutec mai larg. Atât de larg încât a trebuit să schimbăm tot aşternutul!"

image

Semn că s-a documentat în detaliu despre creşterea unui bebeluş şi cum poate veni în întâmpinarea problemelor noilor-născuţi, starul TV chiar discută cu prietenii internauţi despre problemele cu care se confruntă şi cere sfaturi de la proaspeţii taţi. "Ştie cineva un produs minune care să ne ajute s-o scăpăm pe Zora de colici? I-am spus că-i clişeu sa fii cocuţă şi să ai colici, dar n-a funcţionat." Mai mult de atât, chiar dă sfaturi prietenilor virtuali cu privire la cum pot calma colicii bebeluşilor:

"Pentru că am primit ajutor de la foarte mulţi dintre voi, am zis să revin şi să vă spun ce a funcţionat în problema colicilor. Probabil că nu va funcţiona pentru toti bebeluşii, dar Zorei chiar i-a facut bine. În primul rând, poziţia din poză face minuni! ? Am învaţat-o de la un chinez de pe youtube, dacă veţi căuta, sigur veţi găsi paşii. Ar mai fi poziţia burtă pe burtă, dar asta de maimuţică agăţată câştigă detaşat, să ştiţi. ? Când vreţi să-i daţi cu magie, băgaţi nişte zgomote albe de pe youtube sau vă daţi jos aplicaţia. Da, există aplicaţie cu aşa ceva! ? Vă mulţumesc pentru sfaturi şi sper ca rândurile de mai sus să le fie de ajutor şi altor parinti şi copii. Vă doresc somn. " 

image
image
image
image

Viaţa unui om se schimbă de la apariţia unui copil, iar asta s-a întâmplat şi în cazul lui Drăghia, care a intrat în branşa tăticilor cool din showbizul autohton şi, fericit, îşi împarte momentele frumoase trăite alături de fiica sa, dar şi noile experienţe din viaţa de tată de fată, cu prietenii virtuali. "Când văd cât de repede creşte, simt că timpul trecut devine pierdut. Pozele cu ea sunt încercarea de a salva câte ceva de care stiu sigur că-mi va fi foarte dor", a scris starul cu privire la scurgerea rapidă a timpului care duce, implicit, şi la evoluţia rapidă a Zorei, de la stadiul de nou-născut, la o fetiţă care în curând va sta în fund, va merge şi va experimenta mâncatul cu linguriţa. Până atunci, îşi numeşte copilul, "Mică pârghie a Universului".

Foto: Facebook Vladimir DrăghiaRecente pe Ok! Magazine

Dana Savuica si Ana Maria Pop in show ul Scervino  FOTO Remus Nicolaescu jpg
4 rona hartner vindecata de cancer 2 jpg jpeg
Kate Beckinsale, Getty (2) jpg
Vedete în alb FotoJet jpg
Irina Loghin jpg
Pippa Middleton foto profimedia 0827513378 jpg
Elizabeth Debicki și Emma Corrin, Getty jpg
Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty (5) jpg
Kim în lacrimi PNG
Oprah Winfrey, Getty (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
Angie 2 WSJ PNG
Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg