Vladimir Drăghia, despre un concurent de la Insula de 1 milion: „Mi-ar fi frică să mă întrec cu el acum”

6 aprilie, 2024

Fostul câștigător al concursului „Exatlon” umărește noul reality show de supraviețuire de la Kanal D și a comentat prestația fostului său rival.

Vladimir Drăghia a câștigat Exatlon în 2018. FOTO: Instagram
Vladimir Drăghia a câștigat Exatlon în 2018. FOTO: Instagram

Prezent în platoul emisiunii „Follow us!” de la Kanal D2, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, Vladimir Drăghia a recunoscut că este unul dinte telespectatorii fideli ai noului concurs din Republica Dominicană, „Insula de milion” și  a conturat profilul câștigătorului de la “Insula de 1 milion”.

Cei trei au discutat despre provocările tot mai intense din cadrul competiției prezentate de Cosmin Cernat din mijlocul junglei dominicane. „Insula de 1 milion este o emisiune la care mă uit. Eu ca un profan, tu ca un specialist!”, i-a spus Teo Trandafir lui Vladimir Drăghia, la începututul emisiunii. Discuția s-a încins rapid, pentru că toți cei aflați la masă sunt pasionați de televiziune și de noul reality de la Kanal D. „Fiind atât de mulți oameni acolo, de câștigat sunt cele mai multe șanse să câștige cel mai bun. Este suficient timp cât să se cunoască între ei, trec prin suficiente lucruri împreună … Timpul cerne și va fi greu să câștige cineva care nu merită", a spus Vladimir Drăghia. Acesta a remarcat și miza uriașă, cea mai mare sumă de bani oferită de o televiziune din România.

Fostul exatlonist a remarcat forma excelență în care se află Jaguaru, unul dintre concurenții „Insulei de 1 milion”, pe care actorul l-a întâlnit pe teren la „Exatlon”. Mi se pare mai în formă ca niciodată, arată foarte bine. Mi-ar fi frică să mă întrec cu el acum. Și atunci îmi era frică… Nu știu dacă s-a mai maturizat”a spus Vladimir despre fostul său rival de competiție.

Vladimir Drăghia a câștigat acum șase ani concursul „Exatlon”, difuzat tot de Kanal D, și potul de 100.000 de euro, după ce a jucat finala cu Ionuţ Sugacevschi (Războinicii).

Acum, cel mai amplu experiment social televizat, „Insula de 1 milion”, va scoate la iveală din concurenți, sub presiunea competiției, tot ceea ce este mai bun, dar și tot ceea ce este mai rău. Depinde de fiecare dintre aceștia să-și păstreze umanitatea. Va mai exista empatie pe Insulă sau aceasta va fi anulată de orgolii, de luptele pentru brățări, pentru hrană, pentru putere? La întrebarea Ilincăi Vandici a venit răspunsul optimist al lui Vladimir Drăghia. „Sunt sigur că va exista empatie în junglă. Fiind un optimist convins, îmi place să cred că oamenii cu cât au mai puțin, cu atât sunt mai empatici”.

Îndrăgitul actor și om de televiziune a mai subliniat complexitatea probelor care le solicită concurenților îndemânarea, perspicacitatea, anduranța. Mi se pare foarte interesant dacă oamenii văd (prin intermediul probelor) cine e cel mai perspicace dintre ei”, a adăugat Vladimir Drăghia.

FOTO: Kanal D, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg