Vladimir Drăghia, despre un concurent de la Insula de 1 milion: „Mi-ar fi frică să mă întrec cu el acum”

6 aprilie, 2024

Fostul câștigător al concursului „Exatlon” umărește noul reality show de supraviețuire de la Kanal D și a comentat prestația fostului său rival.

Vladimir Drăghia a câștigat Exatlon în 2018. FOTO: Instagram
Vladimir Drăghia a câștigat Exatlon în 2018. FOTO: Instagram

Prezent în platoul emisiunii „Follow us!” de la Kanal D2, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, Vladimir Drăghia a recunoscut că este unul dinte telespectatorii fideli ai noului concurs din Republica Dominicană, „Insula de milion” și  a conturat profilul câștigătorului de la “Insula de 1 milion”.

Cei trei au discutat despre provocările tot mai intense din cadrul competiției prezentate de Cosmin Cernat din mijlocul junglei dominicane. „Insula de 1 milion este o emisiune la care mă uit. Eu ca un profan, tu ca un specialist!”, i-a spus Teo Trandafir lui Vladimir Drăghia, la începututul emisiunii. Discuția s-a încins rapid, pentru că toți cei aflați la masă sunt pasionați de televiziune și de noul reality de la Kanal D. „Fiind atât de mulți oameni acolo, de câștigat sunt cele mai multe șanse să câștige cel mai bun. Este suficient timp cât să se cunoască între ei, trec prin suficiente lucruri împreună … Timpul cerne și va fi greu să câștige cineva care nu merită", a spus Vladimir Drăghia. Acesta a remarcat și miza uriașă, cea mai mare sumă de bani oferită de o televiziune din România.

Fostul exatlonist a remarcat forma excelență în care se află Jaguaru, unul dintre concurenții „Insulei de 1 milion”, pe care actorul l-a întâlnit pe teren la „Exatlon”. Mi se pare mai în formă ca niciodată, arată foarte bine. Mi-ar fi frică să mă întrec cu el acum. Și atunci îmi era frică… Nu știu dacă s-a mai maturizat”a spus Vladimir despre fostul său rival de competiție.

Vladimir Drăghia a câștigat acum șase ani concursul „Exatlon”, difuzat tot de Kanal D, și potul de 100.000 de euro, după ce a jucat finala cu Ionuţ Sugacevschi (Războinicii).

Acum, cel mai amplu experiment social televizat, „Insula de 1 milion”, va scoate la iveală din concurenți, sub presiunea competiției, tot ceea ce este mai bun, dar și tot ceea ce este mai rău. Depinde de fiecare dintre aceștia să-și păstreze umanitatea. Va mai exista empatie pe Insulă sau aceasta va fi anulată de orgolii, de luptele pentru brățări, pentru hrană, pentru putere? La întrebarea Ilincăi Vandici a venit răspunsul optimist al lui Vladimir Drăghia. „Sunt sigur că va exista empatie în junglă. Fiind un optimist convins, îmi place să cred că oamenii cu cât au mai puțin, cu atât sunt mai empatici”.

Îndrăgitul actor și om de televiziune a mai subliniat complexitatea probelor care le solicită concurenților îndemânarea, perspicacitatea, anduranța. Mi se pare foarte interesant dacă oamenii văd (prin intermediul probelor) cine e cel mai perspicace dintre ei”, a adăugat Vladimir Drăghia.

FOTO: Kanal D, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg