Vladimir Kliciko a vizitat o maternitate din Kiev, unde s-au născut 82 de bebeluşi de când a început războiul

9 martie, 2022
6 profimedia 0665559716 jpg jpeg

Între atrocităţile războiului din Ucraina, există şi minuni, dătătoare de speranţă. Viaţa continuă, printre tranşee. Şi doi mari sportivi, Vitali şi Vladimir Kliciko se ocupă de ordinea din Kiev.

În timp ce mii de oameni mor nevinovaţi pe front, în războaiele orgoliilor, bebeluşii vin pe lume indiferent de ce se întâmplă. În capitala Ucrainei, de la iscarea invaziei armate, 82 de bebeluşi au venit pe lume.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Wladimir Klitschko (@klitschko)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Wladimir Klitschko (@klitschko)

Vladimir Kliciko, fostul boxer ucrainean profesionist şi fost campion mondial la categoria grea, deţinând titlurile WBA, IBF şi WBO (de două ori) a vizitat maternitatea. El este foarte implicat în situaţia dramatică prin care trece ţara sa. Kliciko a devenit al doilea cel mai longeviv campion din istoria boxului, fiind campion timp de 9 ani, 7 luni şi 7 zile, fiind întrecut doar de Joe Louis. De asemenea, Vladimir deţine recordul de cele mai multe apărări ale titlurilor câştigate, meciuri un număr de 23. Este întrecut doar de Joe Louis, care are 25, şi este în faţa lui Larry Holmes ( 20) şi Muhammad Ali (19). Pe 14 septembrie 2015, BoxRec îl numeşte pe Kliciko drept cel mai bun boxer din lume.

Fratele mai mare, Vitali Kliciko este şi el un fost campion la categoria grea, dar şi primarul oraşului Kiev, una din ţintele principale ale lui Putin. Ocazie cu care cei doi fraţi Kliciko fac front comun de apărare a teritoriului. Vladimir a pus pe pagina sa de socializare imaginile emoţionante cu bebeluşii şi a descris situaţia astfel: ”Viaţa merge mai departe.”

Pe Twitter, Vladimir Kliciko a făcut un apel pentru Vest să se opună prin tot ce e posibil invaziei ruse.

Oficialii ucraineni din sănătate şi-au exprimat îngrijorarea că nu toţi bebeluşii vor putea supravieţui în condiţiile de război impuse. Datele statistice arată că mai bine de 1000 de bebeluşi se nasc zilnic în Ucraina, iar în jur de 100 au nevoie de îngrijire neo natală la Terapie Intensivă.

Vitali Kliciko, primarul Kievului, face front comun cu fratele său, ambii vedete mondiale ale boxului profesionist. Sunt aşadar fără frică în prima linie a apărării oraşului ucrainean şi, cu armele în mâini, au promis să apere Kiev-ul, oraşul ţintă al trupelor ruseşti în acest război. ”Suntem gata să luptăm. Şi suntem gata să murim pentru ţara în care ne-am născut şi pentru familiile noastre, pentru că este casa noastră”, au spus în mediile online fraţii Kliciko.

Foto: Profimedia şi InstagramRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg