Vladimir Putin îşi ascunde iubita şi copiii în Elveţia. Cum a schimbat gimnasta Alina Kabaeva viaţa liderului rus

7 martie, 2022
8 alina2 jpg jpeg

Amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, s-ar ascunde în Elveţia cu cei patru copii ai lor, spun surse pentru Page Six.

„În timp ce Putin atacă oameni nevionaţi şi provoacă o criză a refugiaţilor, familia sa este ascunsă într-o cabană privată şi sigură undeva în Elveţia – cel puţin deocamdată”, spune o sursă.

Kabaeva, o gimnastă care a câştigat aurul olimpic, ar avea patru copii cu liderul rus, în vârstă de 69 de ani, dar cei doi nu au confirmat niciodată acest lucru oficial.

stanga
dreapta
1 alina2 jpg jpeg
2 alina32 jpg jpeg
6 alina kabaeva 8 jpg jpeg
4 alina1 jpg jpeg
6 alin jpg jpeg

Sursele spun că au două fete gemene, în vârstă de 7 ani, care s-au născut lângă Lugano, Elveţia, în februarie 2015, dar şi alţi doi băieţi. „Alina are doi băieţi şi gemene cu Putin, care s-au născut în Elveţia”, a declarat o sursă pentru Page Six despre copiii lui Putin cu Kabaeva, 38 de ani. „Toţi au paşapoarte elveţiene şi îmi imaginez că are şi ea”.

Putin a dispreţuit întotdeauna întrebările despre viaţa sa personală.

„Am o viaţă privată în care nu permit amestecul. Trebuie respectată”, a spus el odată. „Întotdeauna am reacţionat negativ la cei care se uită la vieţile altora”.

Putin – care mai are alte două fiice adulte, Maria, 36 de ani, şi Katerina, 35 de ani, din prima căsătorie cu fosta însoţitoare de bord Lyudmila Shkrebneva – s-a luptat din greu pentru a-şi proteja copiii de mass-media şi reflectoare.

Nu vorbeşte niciodată public despre ei, provocând confuzie cu privire la câţi copii are de fapt.

Putin şi Shkrebneva au fost căsătoriţi timp de trei decenii până la divorţul lor în 2013. Fiica lor Maria s-a născut la Leningrad în 1985, în timp ce Katerina s-a născut în Germania în 1986, când familia locuia acolo.

Kabaeva este una dintre cele mai decorate gimnaste din istoria gimnasticii ritmice, cu două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial şi 21 medalii la Campionatul European.

A fost supranumită „cea mai flexibilă femeie a Rusiei” şi odată a pozat nud, învelită în blană de animal, pentru o revistă pentru bărbaţi.

În 2008, ziarul rus Moskovsky Korrespondent a publicat o ştire în care relata că Putin a divorţat de soţia sa şi urma să se căsătorească cu Kabaeva. Povestea a fost negata de Kremlin, iar ziarul a fost închis.

Cu toate acestea, speculaţiile cu privire la relaţia lui Putin cu fosta gimnastă au continuat. S-a spus că au mai mulţi copii împreună, ba chiar  că s-ar putea chiar să se fi căsătorit într-o ceremonie privată.

Kabaeva a fost membră a parlamentului timp de opt ani, iar în 2014 a fost numită de Kremlin să conducă National Media Group, deţinută de stat, cu un salariu  de 10 milioane de dolari pe an.

În ciuda rolului deţinut, ea a fost rar văzută în public în ultimii ani. Kabaeva a negat că are copii în iulie 2013, pe fondul informaţiilor că ar fi născut o fiică la spitalul de elită din Saint Ann din Ticino, Elveţia.

În 2019, ea ar fi născut gemeni la maternitatea Kulakov din Moscova.

Putin pare să nu fi luat cea mai bună decizie când a decis să îşi ascundă familia în Elvaţi, care a decis să nu rămână neutră şi să adopte o poziţie dură faţă de Rusia, lucru care i-a şocat pe mulţi.

Consiliul Federal Elveţian a anunţat pe 28 februarie că a îngheţat activele unor companii ruse, menţionând că „sancţiunile financiare împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin, prim-ministrului Mihail Mişhustin şi ministrului de externe Serghei Lavrov urmează să fie, de asemenea, implementate imediat.

Cu toate, astea, nu clar cum aceste sancţiuni i-ar putea afecta pe copiii lui Putin, având în vedere că deţin paşapoarte elveţiene, iar bunurile sale sunt ascunse cu grijă.

În timp ce preşedintele rus preferă să păstreze tăcerea în privinţa copiilor săi, fosta lui soţie l-a numit un tată iubitor prin intermediul site-ului guvernamental.

Recent, s-a descoperit că Putin şi-a ascuns prima soţie şi fiicele lor într-un „oraş subteran” din Siberia.

Buncărul de lux este situat în Munţii Altai şi a fost proiectat pentru protecţie în cazul unui război nuclear, a declarat politologul Valery Solovey.Recente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg