Vladimir Putin, roast istoric în prima ediţie iUmor din cel de-al zecelea sezon

13 februarie, 2021
4 vladimir putin iumor 1 jpg jpeg

Personaje istorice şi contemporane îi vor ţine pe cei trei juraţi iUmor în alertă pe tot parcursul sezonului zece, începând de duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

În prima ediţie iUmor din cel de-al zecelea sezon, actorul Răzvan Popescu va intra în pielea lui Vladimir Putin pentru un roast la care Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo nu vor avea curaj nici să clipească, nici să riposteze.

”Mi-e frică să vorbesc despre Vladimir Putin, dacă mă trezesc cu vreo dronă?”, a mărturisit Delia amuzată. În fiecare ediţie din cel de-al zecelea sezon, un personaj istoric îşi va face intrarea pe scena iUmor. Rând pe rând, nume cunoscute precum Donald Trump, Madonna, Einstein sau Pablo Escobar îi vor lua la ”roast” pe cei trei juraţi. Cel de-al zecelea sezon iUmor, care va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, se anunţă cu totul neaşteptat.

1 vladimir putin iumor 2 jpg jpeg

De la concurenţi, la invitaţi şi momente speciale, juraţii, dar şi cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenţi din toate colţurile lumii. Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni. Mai mult, actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise este.

3 jurati iumor 1 jpg jpeg

Serialul ”I mai mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoţi fiecare ediţie de audiţii din cel de-al zecelea sezon iUmor şi va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro. <”I mai mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului>, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecţionist, şi nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât şi juraţilor sau concurenţilor.

Foto: Antena 1Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg