Vladimir Putin şi-ar fi mutat deja familia într-un buncăr, conceput pentru a supravieţui unui război nuclear, potrivit unui fost profesor rus

2 martie, 2022
1 fotojet 21 jpg jpeg

Veştile sunt din ce în ce mai sumbre în ceea ce priveşte evoluţia conflictului armat de la nordul României.

Iar mutarea strategică a preşedintelui Putin poate fi un serios semnal de alarmă pentru întreaga omenire.

După ce preşedintele Vladimir Putin a ordonat Armatei ruse, duminică, să pună în stare de alertă maximă forţele de descurajare nucleară, acum există zvonuri că familia lui Putin ar fi fost deja pusă la adăpost de un război nuclear.

Ce înseamnă forţa de descurajare nucleară? Ea reprezintă arsenalul nuclear. "După cum vedeţi, nu numai că ţările occidentale iau măsuri neprietenoase împotriva ţării noastre în dimensiunea economică - mă refer la sancţiunile ilegale pe care toată lumea le cunoaşte foarte bine -, dar şi înalţii oficiali ai principalelor ţări NATO îşi permit să facă declaraţii agresive în ceea ce priveşte ţara noastră", a declarat Putin.

Potrivit informaţiilor publice, Moscova deţine 4.310 focoase nucleare.

Politologul Valery Solovey, un fost profesor rus în vârstă acum de 61 de ani, citat de DailyMail, suspectează că Vladimir Putin şi-a ascuns membrii familiei sale într-un „oraş subteran” din Siberia. El spune că buncărul de lux de înaltă tehnologie este situat în Munţii Altai şi a fost proiectat pentru protecţie în caz de război nuclear.

Valery Solovey este privit în unele cercuri de la Moscova drept un adept al teoriilor conspiraţiei, tot el fiind şi cel care a lansat ideea problemelor medicale ale lui Putin. Acelaşi profesor susţinea în urmă cu ceva timp că sportiva Alina Kabaeva este soţia secretă a liderului rus.

Sperăm să nu aflăm vreodată dacă Solovey are sau nu dreptate, în cazul pregătirilor de un război nuclear. „În weekend, familia preşedintelui Putin a fost evacuată într-un buncăr special pregătit în caz de război nuclear”, a spus profesorul într-un videoclip.

„Acest buncăr este situat în munţii Altai. De fapt, nu este un buncăr, ci un întreg oraş subteran, dotat cu tehnică de ultimă oră”.

Valery Solovey ţine să îi atenţioneze pe oameni şi le spune: ”Sper să înţelegeţi ce înseamnă informaţia aceasta.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png