Vor a doua şansă la maternitate! Vedete care şi-au îngheţat ovulele sau embrionii

22 noiembrie, 2017
Celine Dion and her twins going to Optician   Paris jpeg

E o practică destul de comună la Hollywood! În ultimii zece ani, tot mai multe staruri hollywoodiene au recurs la această metodă de a-şi recolta şi păstra materialul genetic în condiţii speciale, pentru a avea, mai târziu, urmaşi. Haideţi să vedem care sunt acele nume celebre care s-au alăturat listei recent!

Rita Ora

image

Celebra cântăreaţă şi actriţă de origine britanică a povestit că îşi doreşte să se concentreze, în prezent, pe viaţa profesională, dar, totodată, are grijă ca, într-o bună zi, să aibă parte de acea familie numeroasă la care visează. În acest scop, ea a ales să-şi congeleze ovulele: ”Faptul că o să am în curând 27 de ani m-a făcut să mă gândesc la copii. Doctorul mi-a spus <<cred că ar fi bine să-ţi criogenezi ovulele cât mai aio 20 de ani>>”.

Chrissy Teigen

image

Ea a anunţat chiar aseară că e însărcinată a doua oară, graţie faptului că şi-a congelat embrionii. De altfel, modelul a vorbit deschis de mai multe ori despre această metodă care i-a permis să devină mamă şi prima oară.

Sofia Vergara

Sofia Vergara şi fiul său

Ne amintim cu toţii de scandalul monstru pornit de la embrionii criogenaţi ai actriţei şi-ai fostului ei logodnic, Nick Loeb. Actriţa are, într-adevăr, doi embrioni criogenaţi, iar Nick nu a primit ”custodia” lor, deşi a dat-o în judecată de mai multe ori.

Sarah Jessica Parker

image

Actriţa din ”Sex and the city” a reuşit să devină de trei ori mămică graţie ovulelor criogenate. În cazul gemenelor Marion şi Tabitha, venite pe lume în 2009, SJP şi soţul ei au apelat la o mamă surogat, care, evident, a fost inseminată cu embrionii lor criogenaţi.

Celine Dion

image

Şi celebra cântăreaţă a deveni mama gemenilor Nelson şi Eddy graţie unor embrioni criogenaţi. Timp de opt ani, materialul genetic al artistei şi-al regretatului ei soţ, Rene Angelil, a fost ţinut într-o clinică specializată până ce cântăreaţa a dorit să fie din nou mamă.

Janet Jackson

image

Dat fiind faptul că artista a devenit mamă la 50 de ani, nu putem să nu luăm în considerare faptul că aceasta şi-ar fi congelat ovulele. Deşi n-a confirmat nicicând, mulţi specialişti spun că artista nu a rămas însărcinată pe cale naturală.

Nicole Kidman

image

Şi actriţa a recurs la congelarea ovulelor, pentru a o putea avea pe micuţa Faith. Nicole a povestit de mai multe ori că fetiţa ei a venit pe lume graţie unei mame surogat, care a fost inseminată cu materialul genetic al ei şi-al soţului ei, muzicianul Keith Urban. De curând, Faith a cunoscut-o pe mama surogat, denumită ”Mătuşa Sheila”, iar întâlnirea a fost extrem de emoţionată.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle   Profimedia jpg
Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg