Vor deveni părinţi!

13 octombrie, 2015
poza jpeg

În urmă cu o lună, celebrul model ”Sports Illustrated” şi starul R&B povesteau că îşi doresc nespus să-şi întemeieze o familie, însă că ”au probleme” în a concepe natural. Dar iată că toate eforturile n-au fost în zadar, căci Chrissy Teigen este însărcinată.

Luni seară, John Legend, extrem de emoţionat, le-a povestit fanilor internauţi că el şi soţia sa, Chrissy Teigen, vor deveni părinţi. Fericita veste vine la doar câteva săptămâni după ce modelul în vârstă de 29 de ani a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat, în ultimul timp, pe când încerca să rămână însărcinată.

image

La rându-i, Chrissy Teigen, a postat o fotografie alb-negru, cu ea şi soţul ei, pentru a anunţa faptul că este însărcinată: ”John şi eu suntem fericiţi să vă anunţăm că suntem ”însărcinaţi”. După cum mulţi ştiţi, am încercat ceva vreme să avem un bebeluş. Nu a fost uşor, însă am continuat să încercăm, căci ne doream foarte mult să ne mărim familia şi să avem un bebeluş. Suntem încântaţi că în sfârşit se întâmplă asta. Vă mulţimim pentru toată iubirea şi pentru urările de bine.”, a scris Chrissy ca descriere la fotografia alb-negru.Recente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg