Vor o carier─â ├«n politic─â! Marcel Pavel ┼či Sanda Lado┼či candideaz─â la parlamentare

26 octombrie, 2020
4 marcel pavel si sanda ladosi in politica 1 jpg jpeg

Ei iubesc muzica, au cariere de succes de zeci de ani, dar iat─â c─â acum se implic─â ┼či ├«n politic─â. Marcel Pavel ┼či Sanda Lado┼či candideaz─â la parlamentare, la alegerile care vor avea loc ├«n luna decembrie a acestui an. 

C├ónt─âre┼úii Marcel Pavel ┼či Sanda Lado┼či candideaz─â la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist ├«n jude┼úul Mure┼č. Cei doi au devenit colegi de partid cu ┼×erban Nicolae, Liviu Ple┼čoianu ┼či C─ât─âlin R─âdulescu, politicieni care ├«n trecut au f─âcut parte din PSD.

├Än jude┼úul Mure┼č, lista PER pentru Camera Deputa┼úilor va fi deschis─â de Bogdan Stanoevici, iar pe locul 2 se afl─â Marcel Pavel. La Senat, lista va fi deschis─â de Sanda Lado┼či, iar pe locul 2 se afl─â compozitorul Andrei Kerestey, scrie adevarul.ro. 

1 marcel pavel si sanda ladosi in politica 3 jpg jpeg

Cum e viaţa lui Marcel Pavel după ce a suferit din cauza coronavirusului

stanga
dreapta
1 marcel pavel si sanda ladosi in politica 3 jpg jpeg
2 marcel pavel si sanda ladosi in politica 2 jpg jpeg
4 marcel pavel si sanda ladosi in politica 1 jpg jpeg

Se ┼čtie c─â artistul a fost infectat cu coronavirus, a petrecut multe zile ├«n spital. S-a vindecat, dar acum trebuie s─â respecte cu sfin┼úenie numeroase reguli. Marcel Pavel a fost nevoit s─â renun┼úe la antrenamentele istovitoare ┼či la orele de alergat.

Cu toate astea, artistul nu a putut s─â renun┼úe ├«n totalitate la orele de sport. ÔÇŁAm fost la mare s─â fac aerosoli, apoi am fost la munte. De c├ónd am ie┼čit din spital, am fost de vreo 20 de ori la munte. Medicii mi-au zis s─â nu mai fac sport de contact, cum f─âceam p├ón─â acum, ci doar c├óteva exerci┼úii. Acum fac exerci┼úii banale: flot─âri, genuflexiuni, aplec─âri ┼či exerci┼úii pentru respira┼úie. Pe astea le fac mai ales la orele de canto. De asemenea, nu mai am voie s─â alerg, poate dup─â ce o s─â mai sl─âbesc vreo 9 kilograme ┼či atunci doar alergare u┼čoar─âÔÇŁ, a spus Marcel Pavel ├«n cadrul emisiunii ÔÇŁShowbiz ReportÔÇŁ.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Vincent Cassel (2) jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg