"Vrăjitoarea" Mariah Carey, în război cu fraţii ei: "Sunt distruşi şi mi-e milă de ei!"

1 septembrie, 2020
3 mariah carey alison carey young 630x473 jpg jpeg

Mariah Carey vorbeşte rar spre deloc despre familia ei.

Relaţia divei cu cei doi fraţi ai ei este atât de proastă, încât vedeta se referă la aceştia cu apelativele de fost-frate şi fostă-soră. 

Într-un interviu recent, vedeta în vârstă de 50 de ani recunoaşte că nu mai are niciun fel de relaţie cu fratele ei, Morgan (60), şi cu sora sa, Alison (58). "S-au comportat crud şi fără inimă cu mine cam pe tot parcursul vieţii mele. N-aş fi vorbit despre familia mea deloc, dacă ei n-ar fi făcut-o înaintea mea. Îi iert, dar n-o să-i invit să petrecem timp împreună. Sunt distruşi şi mi-e milă de ei", a spus Mariah. 

stanga
dreapta
1 profimedia 0550346894 jpg jpeg
3 mariah carey alison carey young 630x473 jpg jpeg
4 2 jpg jpeg

La astfel de dezvăluiri şi la multe altele, dureroase, intime şi chiar picante, ne putem aştepta de la a doua autobiografie a lui Mimi, una ce conţine detalii din vieţile ei profesionale şi personale, care va fi lansată pe 29 septembrie, cu titulatura The Meaning of Mariah Carey.

Cu Alison Carey cel puţin, diva nu mai vorbeşte de mai bine de 26 de ani.

1 profimedia 0550346894 jpg jpeg

Sigur îi vor reveni câteva capitole din autobiografia ei acelei rude care trăieşte în mizerie, se droghează, se prostituează şi o imploră pe Mariah să-i dea un semn de viaţă. Înstrăinarea celor două surori a început demult, odată cu divorţul din 1973 al părinţilor lor. Alison s-a mutat împreună cu tatăl ei, Alfred, în Long Island, în timp de Mariah şi fratele ei, Morgan, au rămas să locuiască cu mama lor, Patricia, la New York. Încet, dar sigur, Alison a început să devină geloasă pe mezina familiei, această soră fermecătoare şi cu voce de aur, pe care mama ei o cocoloşea.

Căderea acestei surori a lui Mariah a început în 1977, atunci când, la doar 15 ani, s-a căsătorit cu Richard McDonald, după ce a rămas însărcinată cu acesta. Nevoită să facă rost de bani pentru a-şi hrăni copilul, şi asta cât se poate de repede, Alison a găsit cea mai facilă soluţie: să-şi vândă trupul pentru câţiva dolari. Pentru a-şi anestezia durerea şi ruşinea, sora mai mare a lui Mariah devine consumatoare de droguri. Însă adevărata lovitură o primeşte la 28 de ani, când află că este seropozitivă.

4 2 jpg jpeg

În acelaşi timp, o Mariah la 20 de ani îşi începe ascensiunea mondială şi face primii paşi spre celebritate şi spre milioanele de dolari. La început, cântăreaţa nu şi-a lăsat sora de izbelişte şi a plătit toate vizitele acesteia la centrele de dezintoxicare. Când a văzut că totul e în zadar, însă, Mariah şi-a închis puşculiţa, în timp ce Alison a declarat că sora cea bogată i-a scos ochii pentru fiecare cent cheltuit pentru ea. "Nu poţi ajuta pe cineva care nu vrea să fie ajutat", justifică Mariah alienarea ei ulterioară de Alison.

Nici în 2015, când aceasta a avut nevoie disperată de bani pentru două operaţii, la creier şi la coloana vertebrală, şi a făcut un apel prin intermediul presei, diva n-a fost mişcată. "Mariah, te iubesc şi am nevoie disperată de tine! Te rog, nu mă abandona!", a strigat Alison într-un clip postat pe Dailymail.co.uk, susţinută şi de fratele ei, Morgan, care a catalogat-o pe divă ca fiind o vrăjitoare diabolică.

Cu toate că a ieşit în presă cu numeroase dezvăluiri care le pun pe Mariah şi pe mama ei, Patricia, într-o lumină proastă şi a ameninţat că va scrie o carte despre artistă, Alison încă mai speră la o împăcare. Probabil că răspunsul surorii ei va veni în mult aşteptata autobiografie de luna aceasta.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg