Wayne Rooney a recunoscut că şi-a înşelat nevasta

5 septembrie, 2010

Scandalul infidelităţilor lui Rooney a izbucnit în urmă cu trei săptămâni, când presa a dezvăluit că acesta s-a întâlnit cu o prostituată anul trecut, în timp ce soţia sa, Coleen, era însărcinată. Avocaţii starului echipei

Scandalul infidelităţilor lui Rooney a izbucnit în urmă cu trei săptămâni, când presa a dezvăluit că acesta s-a întâlnit cu o prostituată anul trecut, în timp ce soţia sa, Coleen, era însărcinată.

Avocaţii starului echipei naţionale de fotbal a Angliei (şi al clubului Manchester United) au încercat în zadar să demonteze acuzaţiile. Ieri Rooney i-a mărturisit lui Coleen că s-a culcat de şapte ori în patru luni cu o prostituată pe nume Jennifer Thompson, pe care a plătit-o cu 1.200 de lire sterline pe noapte.

Rooney şi Coleen sunt împreună de opt ani şi s-au căsătorit în 2008. Nu e prima dată când numele fotbalistulului e legat de astfel de acuzaţii. În 2004, presa britanică scria că Rooney vizita bordelurile din Liverpool încă de la 16 ani. Era însă vârsta la care el şi Coleen se aflau chiar la începutul relaţiei, astfel că doamna Rooney i-a găsit atunci o scuză, mărturisind în autobiografia sa: „Adevărul este că la acel moment, încă nu mă culcasem cu Wayne.“

Ce efect au avut însă asupra ei noile revelaţii despre soţul său? Surse din anturajul lor spun că acesta este devastată. Jennifer Thompson a povestit că a ieşit chiar în cluburi şi cazinouri cu celebrul fotbalist. „Wayne a insistat să ne vedem, trimiţându-mi SMS-uri erotice şi plătind o grămadă de bani. În acele momente, nu părea să-i pese că o trădează pe Coleen. Cred că se crede invincibil, de neatins. Eu n-aş vrea să mi se întâmple una ca asta, mai ales dacă aş fi însărcinată.“ Jennifer l-a cunoscut pe Wayne anul trecut, în iunie, cu cinci luni înainte ca doamna Rooney să dea naştere unui băieţel, pe nume Kai.

Foto: Northfoto



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg