Wesley Snipes a pierdut apelul şi va face închisoare

18 iulie, 2010

Actorul american Wesley Snipes a pierdut apelul făcut de avocaţii săi, care încercau să anuleze condamnarea starului la trei ani de închisoare, pentru evaziune fiscală, justiţia americană confirmând sentinţa iniţială, informează dailymail.co.uk.

Wesley Snipes a pierdut apelul făcut de avocaţii săi, care încercau să anuleze condamnarea actorului la trei ani de închisoare, pentru evaziune fiscală, justiţia americană confirmând sentinţa iniţială, informează dailymail.co.uk.

Curtea de apel din oraşul american Atlanta a considerat că sentinţa pronunţată de un tribunal din statul Florida, în 2008, împotriva starului american, a fost corectă. Potrivit actului de acuzare, Snipes nu a completat declaraţiile federale de impozit pentru perioada 1999 - 2004 pentru a evita să plătească o sumă care se ridică la 15 milioane de dolari şi a provocat un deficit de 41 de milioane de dolari serviciilor fiscale. Denzel Washington, dublu laureat cu Oscar, a expediat o scrisoare judecătorului William Terrell Hodges de la Curtea Districtuală, cerând ca Wesley Snipes să fie scutit de pedeapsa cu închisoarea.Totodată, mai mulţi prieteni ai actorului - actori, designeri şi chiar prezentatorul unei emisiuni de televiziune - s-au adresat justiţiei americane cerând eliberarea lui Wesley Snipes, însă cererea lor a fost refuzată.Recente pe Ok! Magazine

Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}