Whitney Houston ar fi împlinit 57 de ani. Ce au descoperit poliţiştii în camera de hotel unde cântăreaţa a fost găsită fără suflare

10 august, 2020
9 whitney houston droguri jpg jpeg

În februarie 2012 o stea a muzicii s-a stins. Este vorba despre celebra Whitney Houston. Era adorată de o mulţime de fanii, susţinea concerte pe cele mai mari scene, dar, din păcate, la doar 48 de ani s-a stins din viaţă. Pe 9 august ar fi împlinit 57 de ani. E un prilej bun să ne aducem aminte de cariera sa, de viaţa personală a artistei!

Cine nu ştie piesa ”I Will Always Love You”? Cine nu a ascultat vocea fabuloasă a lui Whitney Houston?  Pe 11 februarie 2012, Whitney Houston s-a stins din viaţă, cauza decesului a fost "înec accidental" pe fondul afecţiunilor cardiace, dar şi al consumului de cocaină. Raportul autopsiei, ajuns în presă la 8 ani de la moartea artistei, arată că aceasta îşi pierduse 11 dinţi şi nu mai avea aproape deloc sprâncene. De asemenea, potrivit aceluiaşi raport, afecţiunile cardiace de care suferea erau extrem de grave, una dintre artere fiind blocată în proporţie de 60%.

4 whitney houston ar fi implinit 57 de ani 4 jpg jpeg

În acea zi, Whitney Houston se pregătea să meargă la o petrecere înainte de gala de decernare a premiilor Grammy, fiind cazată la Hotelul The Beverly Hilton. Ea a intrat în cadă pentru a face baie şi i-a spus asistentului său că simte o durere în gât. A fost găsită moartă în apă, cu arsuri grave pe spate şi cu pielea desprinsă pe picioare. În momentul în care a fost descoperită, apa din cadă ar fi avut 60 de grade. Pe braţul stâng se putea distinge o înţepătură şi se vedeau cicatricele rămase după operaţia de implanturi mamare. 

Ce au descoperit poliţiştii în camera de hotel a lui Whitney Houston

stanga
dreapta
1 whitney houston ar fi implinit 57 de ani 7 jpg jpeg
2 whitney houston ar fi implinit 57 de ani 6 jpg jpeg
3 whitney houston ar fi implinit 57 de ani 5 jpg jpeg
4 whitney houston ar fi implinit 57 de ani 4 jpg jpeg
5 whitney houston ar fi implinit 57 de ani 3 jpg jpeg
6 whitney houston ar fi implinit 57 de ani 2 jpg jpeg
7 whitney houston ar fi implinit 57 de ani 1 jpg jpeg
9 whitney houston droguri jpg jpeg

S-a confirmat faptul că celebra artistă consumase droguri! Totuşi, mai multe tipuri de medicamente au fost găsite de poliţie în camera de hotel a artistei, scria la acea vreme tmz.com. Printre acestea se număra xanax, ibuprofen, un analgezic, midol şi amoxicilina. Flacoanele nu conţineau multe pastile, semn că multe dintre ele fuseseră consumate deja. 

6 whitney houston ar fi implinit 57 de ani 2 jpg jpeg

Fosta iubită a lui Whitney Houston rupe tăcerea: “Primul nostru sărut a fost dulce ca mierea!” Totul despre prima lor noapte de amor şi relaţia lor sexuală!

“Am ajuns în punctul în care simt nevoia să iau apărarea prieteniei noastre. Am simţit imperativul de-a face cunoscută femeia din spatele talentului incredibil”, şi-a justificat Robyn Crawford noua carte despre Whitney Houston şi dezvăluirile uimitoare despre relaţia lor intimă. Au trecut opt ani de la dispariţia celei mai bune voci ale generaţiei noastre, însă nu este prea târziu pentru a face lumină în privinţa vieţii uneia dintre cele mai mari cântăreţe din lume. Viaţa ei amoroasă, mai exact…

Nimeni n-a fost mai aproape de Whitney decât Robyn. În anii lor petrecuţi împreună, Crawford a fost cea mai bună prietenă a cântăreţei, dar şi iubita sa pătimaşă, la începutul anilor ’80. Iar despre relaţia lor sexuală n-a vorbit Robyn niciodată până acum.

În noile ei memorii, A Song For You: My Life with Whitney Houston, Robyn vorbeşte despre povestea de dragoste care se înfiripase între cele două prietene apropiate. Prima dată s-au întâlnit în 1980, când Robyn avea 19 ani, iar Whitney, aproape 17. Erau amândouă într-o tabără de vară în New Jersey, iar Crawford i-a spus lui Houston: “O să am mare grijă de tine!” şi exact asta a făcut pentru următoarele două decenii, când Whitney a devenit un superstar şi a avut mulţi demoni de înfruntat.

5 whitney houston ar fi implinit 57 de ani 3 jpg jpeg

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg