Whitney Houston purta proteză dentară şi perucă! Autopsia a dezvăluit ravagiile pe care le-a făcut cocaina în corpul ei

10 decembrie, 2021
1 fotojet jpg jpeg

Pe 11 februarie 2012, avea să aibă loc o seară strălucitoare pentru Whitney Houston în Beverly Hills. Era aşteptată la petrecerea pre-Grammy a producătorului muzical Clive Davis, organizată cu o seară înainte de ceremonia de acordare a premiilor, şi voia să-şi facă o revenire spectaculoasă în domeniul în care excelase până atunci.

Cântăreaţa care a fermecat întreaga planetă cu vocea ei se afla într-un oarecare con de umbră în ultimul deceniu. Presa o punea pe prima pagină nu datorită realizărilor ei profesionale, ci din cauza mariajului ei problematic cu Bobby Brown şi a dependenţei sale distrugătoare de droguri.

Whitney stătea la un hotel din Beverly Hills înaintea ceremoniei Grammy. Conform celui care a realizat autopsia vedetei, Houston suferea din cauza unor probleme cu gâtul în ultimele zile din viaţa ei, motiv pentru care asistenta ei i-a sugerat starului pop să facă o baie fierbinte, ca să-şi mai revină, după care aceasta a plecat din apartamentul hotelului pentru a se ocupa de alte urgenţe.

Când a revenit la hotel, asistenta a descoperit-o pe angajatoarea ei în cadă, cu faţa în jos, moartă. Eforturile de-a o readuce la viaţa pe cântăreaţă au fost inutile. Whitney Houston a fost declarată decedată la numai 48 de ani!

Secrete dezvăluite la autopsie

Autopsia vedetei ne-a arătat tuturor că tot consumul ei de cocaină i-a grăbit sfârşitul. I-a găurit septul, iar acesta a fost doar unul dintre efectele negative pe care le-au avut drogurile asupra organismului regretatei dive.

Houston avea un emfizem, o proteză maxilară extinsă, cu 11 implanturi, lucru care denotă pierderea acelor dinţi la un moment dat în viaţa ei. Vedeta mai avea implanturi mamare şi purta perucă tot din cauza ravagiilor pe care le-a făcut cocaina în corpul ei.

După ce-a aflat de dispariţia prematură a lui Whitney Houston, Clive Davis a declarat următoarele la petrecerea de dinainte de decernarea premiilor Grammy: “Whitney a fost o persoană frumoasă, cu un talent incontestabil… Ea şi-ar dori ca muzica ei să meargă mai departe, iar familia ei ne-a spus să ne continuăm viaţa ca înainte…” Din păcate, fără ea.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg