Who’s the daddy? Copiii acestor vedete au tătici cu identitate necunoscută

24 februarie, 2018
FotoJet jpeg

Nici măcar sarcina nu le-a determinat pe aceste staruri să strige din răsputeri că ele şi... partenerul lor vor deveni părinţi. Mai mult, au păstrat secret – cel puţin o perioadă de timp –  numele bărbatului cu care l-au conceput pe odorul lor.

Rachel McAdams

image

De când s-a despărţit de Ryan Gosling, actriţa de 39 de ani nu numai că n-a mai vorbit despre viaţa ei privată, dar nimeni nici măcar n-a bănuit că Rachel este însărcinată în şapte luni deja. N-a mai păşit pe niciun covor roşu încă din septembrie anul trecut şi a lipsit, zilele trecute, de la lansarea celui mai recent film al ei, Game Night. Mai mult, când vestea minunată a devenit, într-un final, publică, toţi au început să se întrebe cine este tatăl copilului.

image

Ei bine, după investigaţii amănunţite făcute de jurnaliştii americani, s-a descoperit că McAdams are un iubit de vreo doi ani încoace, pe nume Jamie Linden (37), care ar fi şi tatăl fătului pe care actriţa îl poartă în pântec. Rachel, nu e nimic ruşinos, arată-ţi burtica de gravidă şi afişează-te cu tatăl copilului tău!

January Jones

image

În cazul actriţei din serialul Mad Men aproape întreaga sarcină a fost un mare secret. Iar despre tatăl copilului, ei bine, identitatea lui nu s-a aflat nici măcar după venirea pe lume a lui Xander, în 2011. Şi nici acum nu se ştie, de altfel. Tot ce ne-a dezvăluit January e că îşi creşte copilul singură şi că a ştiut asta din start, bucurându-se chiar de oportunitatea de a educa un copil de una singură. Hm, o crede cineva?

Mia Farrow

Fiul ei seamănă cu Woody Allen sau Frank Sinatra?

Tatăl lui Ronan (29) se ştie că ar fi fostul soţ al mamei lui, adică Woody Allen. Dar chiar actriţa ne-a trezit suspiciuni în momentul în care, în timpul unui interviu oferit în 2013 celor de la Vanity Fair, a spus că e posibil ca tatăl lui să fie Frank Sinatra, primul soţ al Miei. Tot ce se poate! După ce mariajul lor din 1966 s-a încheiat, Farrow a menţinut legătura cu Sinatra chiar şi pe timpul căsniciei cu Woody. Ciudat!

Geri Halliwell

image

Altă mămică plină de secrete este fosta membră a trupei Spice Girls, care şi-a dorit copilul şi, mai mult de-atât, şi-a luat angajamentul să îl crească de una singură, fără implicarea tatălui biologic necunoscut. Identitatea acestuia a rămas secretă mult timp după naşterea fetiţei Bluebell (11), fiind dezvăluită, într-un final, ca fiind Sacha Gervasi. La patru zile după ce devenise mamă, Geri a pozat cu fiica ei pe coperta unei reviste şi a spus că nu îi pasă că nu are un partener care să o ajute la creşterea fiicei ei.

Minnie Driver

image

Actriţa a păstrat secretă identitatea tatălui fiului ei până în 2012, când a declarat pentru The Observer următoarele: “Nu trebuie să-l mai protejez acum”, făcând referire la Timothy J. Lea, un scenarist cu care ea a lucrat la show-ul TV The Riches, în 2007. “Poate să-şi poarte singur de grijă, e băiat mare”, a conchis puţin sarcastic actriţa.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg