Will Smith împarte juriul de la Oscar în două tabere. Ce șanse are să revină pe lista nominalizaților?

6 octombrie, 2022

Noul film „Emancipation“ e subiect de dispută între cei care ar trebui să decidă dacă actorul merită sau nu o nouă nominalizare la Premiile Academiei.

1 will smith jpg jpeg

Palma dată de Will Smith lui Chris Rock stă să-l „lovească“ direct în față, după ce filmul pentru care a primit cel mai mare onorariu al anului 2022, dintre toți actorii, „Emancipation“, a reușit să dezbine juriul care hotărăște nominalizații pentru Oscarurile din 2023. Filmul, care ar trebui să-l reabiliteze pe Will Smith, după lunile în care a fost marginalizat de breaslă, ridică întrebări legate de moralitatea protagonistului.

Realizat de reputatul regizor Antoine Fuqua pentru Apple TV, „Emancipation“ prezintă drama unui sclav fugar în timpul Războiului Civil, un subiect pe cât de sensibil, pe atât de reluat în cinematografie - și, de obicei, cu șanse semnificative de-a câștiga marile premii. Filmul va fi lansat în decembrie, ceea ce îl face eligibil pentru a fi nominalizat în cel de-al 95-lea sezon al premiilor Oscar.

Will Smith a câștigat deja financiar de pe urma acestui rol, adăugându-și 30 de milioane de dolari în conturi - un onorariu record pentru 2022. Numai că orgoliul lui s-ar putea să aibă de pierdut, dacă nu va reuși să se înscrie pe lista nominalizaților de anul viitor. Totodată, și Apple TV ar avea de pierdut la capitolul vânzări, după ce a dizlocat 120 de milioane de dolari pentru buget, dacă problema de imagine a lui Will Smith nu va fi uitată de dragul artei. Căci unii jurați refuză să îl susțină pe Smith după cascadoria sa imatură de la începutul acestui an, când s-a repezit pe scenă pentru a-l pălmui pe Chris Roc, după ce acesta a făcut o glumă nesărată la adresa actriței Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie.

Intuind, probabil, complicațiile ce ar putea apărea, Will Smith a publicat un video cu scuzele sale publice, în urmă cu două luni, care au rămas, însă, fără un răspuns din partea lui Chris Rock. Rămâne de văzut care dintre tabere va câștiga în meciul argumentelor pentru „Emancipation“.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg