Will Smith împarte juriul de la Oscar în două tabere. Ce șanse are să revină pe lista nominalizaților?

6 octombrie, 2022

Noul film „Emancipation“ e subiect de dispută între cei care ar trebui să decidă dacă actorul merită sau nu o nouă nominalizare la Premiile Academiei.

1 will smith jpg jpeg

Palma dată de Will Smith lui Chris Rock stă să-l „lovească“ direct în față, după ce filmul pentru care a primit cel mai mare onorariu al anului 2022, dintre toți actorii, „Emancipation“, a reușit să dezbine juriul care hotărăște nominalizații pentru Oscarurile din 2023. Filmul, care ar trebui să-l reabiliteze pe Will Smith, după lunile în care a fost marginalizat de breaslă, ridică întrebări legate de moralitatea protagonistului.

Realizat de reputatul regizor Antoine Fuqua pentru Apple TV, „Emancipation“ prezintă drama unui sclav fugar în timpul Războiului Civil, un subiect pe cât de sensibil, pe atât de reluat în cinematografie - și, de obicei, cu șanse semnificative de-a câștiga marile premii. Filmul va fi lansat în decembrie, ceea ce îl face eligibil pentru a fi nominalizat în cel de-al 95-lea sezon al premiilor Oscar.

Will Smith a câștigat deja financiar de pe urma acestui rol, adăugându-și 30 de milioane de dolari în conturi - un onorariu record pentru 2022. Numai că orgoliul lui s-ar putea să aibă de pierdut, dacă nu va reuși să se înscrie pe lista nominalizaților de anul viitor. Totodată, și Apple TV ar avea de pierdut la capitolul vânzări, după ce a dizlocat 120 de milioane de dolari pentru buget, dacă problema de imagine a lui Will Smith nu va fi uitată de dragul artei. Căci unii jurați refuză să îl susțină pe Smith după cascadoria sa imatură de la începutul acestui an, când s-a repezit pe scenă pentru a-l pălmui pe Chris Roc, după ce acesta a făcut o glumă nesărată la adresa actriței Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie.

Intuind, probabil, complicațiile ce ar putea apărea, Will Smith a publicat un video cu scuzele sale publice, în urmă cu două luni, care au rămas, însă, fără un răspuns din partea lui Chris Rock. Rămâne de văzut care dintre tabere va câștiga în meciul argumentelor pentru „Emancipation“.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg