Will Smith, înşelat de soţie! Jada Pinkett Smith a recunoscut aventura pe care-a avut-o cu August Alsina: „Voiam doar să mă simt bine...”

11 iulie, 2020
1 astaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jpg jpeg

După ce cântăreţul August Alsina a pus pe jar întregul Hollywood cu aventura pe care pretindea că a avut-o cu soţia lui Will Smith, a venit rândul actriţei Jada Pinkett Smith să şocheze cu declaraţiile sale, recunoscând că a avut într-adevăr o relaţie extraconjugală cu acesta.

wwwwwwwwwwwwwww jpg jpeg

Vedeta de 48 de ani a stat la masa de discuţii chiar cu soţul ei, Will Smith, în cadrul emisiunii online Red Table Talk, căruia i-a povestit cum a început totul. Actriţa a devenit prietenă cu August în urmă cu patru ani, adică chiar atunci când faimosul cuplul hollywoodian trecea prin momente dificile. Jada chiar a rostit cuvintele „perioadă dificilă” şi „ne-am despărţit de fapt” în timpul confesiunii ei.

emisiune jpg jpeg

Jada a explicat că l-a întâlnit pe August prin fiul ei, Jaden, şi că, la acea vreme, cântăreţul care n-avea mai mult de 23 de ani nu era deloc într-o formă psihică bună. „Totul a început cu faptul că el avea nevoie de ajutor, iar eu încercam să-l ajut să-şi recapete sănătatea psihică.”

Mărturisiri sincere

„Eu nu mai aveam nicio treabă cu tine atunci”, a adăugat Will, iar soţia lui a continuat cu mărturisirile: „Da, ne despărţiserăm pentru o vreme.”

ei doi jpg jpeg

„Pe măsură ce trecea timpul, relaţia mea cu August s-a schimbat...”, a reluat Jada firul naraţiunii ei. „Singura persoană care poate acorda permisiunea începerii unei aventuri eram eu”, a ţinut să precizeze actriţa, făcând referire la faptul că August a declarat că Jada a avut permisiunea lui Will de a-l înşela.

000000000000000000 jpg jpeg

“Am avut o relaţie amoroasă cu el, nu există dubii în acest sens! (...) Sufeream mult atunci, eram distrusă pur şi simplu. În timpul acelei relaţii mi-am dat seama că nu poţi găsi nicăieri fericirea decât în tine”, a mai spus Jada.

“Tot ce-mi doream era să mă simt bine. Nu mă mai simţisem bine de atâta timp. În plus, a fost o adevărată bucurie faptul că reuşeam să-l ajut pe August cu problemele lui!”

Dar cum s-a încheiat totul?

„În timp ce noi doi (n.r. ea şi Will) ajunseserăm la o înţelegere în ceea ce ne privea pe noi ca pereche, el a decis să rupă legătura cu mine, lucru pe care l-am înţeles foarte bine. Iar eu am acceptat situaţia şi n-am mai vorbit cu el de-atunci. Mă şi mir cum de iese totul la iveală acum, după atâţia ani!”

Concluzia

„Pentru mine, totul s-a întâmplat acum mulţi ani. Am ajuns să avem o dragoste necondiţionată între noi doi de-atunci”, a ţinut Will să precizeze. Iar amândoi au spus apoi la unison mai în glumă, mai în serios: „Trăim împreună, murim împreună, mariaj nefericit pe viaţă!”

111111111111111 jpg jpeg

August Alsina a făcut marea dezvăluire cu privire la aventura cu Jada Pinkett Smith pe 30 iunie, când a declarat că a fost îndrăgostit de actriţă şi că Will Smith le-a dat binecuvântarea celor doi amorezi.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate