Will.i.am i-a găsit înlocuitoare lui Cheryl Cole

8 mai, 2010

Pentru că s-a săturat să sufere dintr-o dragoste neîmpărtăşită, rapperul a revenit la vechile obiceiuri şi la cursa pentru aleasa inimii lui.

Pentru că s-a săturat să sufere dintr-o dragoste neîmpărtăşită, rapperul a revenit la vechile obiceiuri şi la cursa pentru aleasa inimii lui.

Liderul trupei Black Eyed Peas n-a făcut niciun secret din pasiunea lui pentru Cheryl Cole, pe care a numit-o "cea mai frumoasă femeie de pe Pământ". Refuzat în repetate rânduri de solista Girls Aloud, Will s-a gândit că n-ar fi rău să-şi înece amarul în compania mai multor femei, după cel de-al doilea concert pe care BEP l-a susţinut la Londra, pe O2 Arena.

După ce-au petrecut toată noaptea în Cirque Du Soir, un club la modă în capitala londoneză, Will.i.am şi noua lui parteneră, o blondă cu picioare lungi, îmbrăcată sumar, într-o rochie scurtă cu vedere amplă la decolteu, s-au îndreptat către hotelul artistului. La intrare îi aştepta o echipă de paparazzi, aşa că tânăra a recurs la o soluţie ingenioasă pentru a nu fi fotografiată: şi-a pus haina în cap!

Zvonurile despre relaţia dintre liderul BEP şi Cheryl au apărut la scurt timp după primul concert susţinut în această perioadă de trupă la Londra, când will şi Cheryl şi-au descoperit pasiunea comună pentru cocktailuri, savurate intens pe parcursul unei nopţi întregi.

În timpul celui de-al doilea concert, rapperul şi-a făcut apariţia neanunţat pe scenă, când Cheryl îşi susţinea intro-ul de 30 de minute. Mai târziu, cei doi au cântat live în duet piesa "Words".

Într-un interviu acordat revistei OK! luna trecută, liderul Black Eyed Peas îşi exprima indignarea vizavi de Ashley Cole, soţul cântăreţei, care a mărturisit că şi-a înşelat soţia. "Dacă e la Londra, aş veni s-o văd. Dacă e la Los Angeles, aş veni s-o văd. Cum poate un bărbat s-o înşele pe Cheryl? E o femeie perfectă!", comenta cântăreţul la vremea aceea.

FOTO: EPA



Recente pe Ok! Magazine

Shakira, GettyImages (4) jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg