William şi Kate: Ghidul unui mariaj fericit

18 decembrie, 2012

Cel mai popular cuplu regal din lume vrea să facă uitate poveştile unor mariaje ratate precum cel al lui Charles şi-al Dianei sau al Prinţului Andrew cu Sarah Ferguson. Ce-i ţine uniţi şi-n culise?

Cel mai popular cuplu regal din lume vrea să facă uitate poveştile unor mariaje ratate precum cel al lui Charles şi-al Dianei sau al Prinţului Andrew cu Sarah Ferguson. Ce-i ţine uniţi şi-n culise?

Se distrează împreună

Se spune că un cuplu care râde împreună rămâne împreună. Şi acesta pare să fie şi motto-ul Ducilor de Cambridge. „Ne distrăm de minune amândoi. Iar Catherine are o mulţime de tabieturi, care mă fac să râd, şi-o tachinez pe treaba asta. Ea are un simţ al umorului foarte obraznic, lucru care mă ajută, căci eu am glume mai seci“, explică William. Iar noi nu putem decât să le admirăm felul atât de firesc de-a fi, chiar şi la scorţoasele evenimente la care trebuie să participe, unde nu se dau în lături să se tachineze. „Se poartă ca orice alt cuplu de îndrăgostiţi“, spune un angajat al pubului de lângă reşedinţa acestora din Anglesey, Ţara Galilor. „William bea de obicei bitter, iar Kate preferă vinul alb cu apă minerală. Şi întotdeauna când vin aici râd şi se simt bine.“

Ea arată mereu de milioane

De când a pus pentru prima oară piciorul în Casa Regală, Kate a făcut-o cu stil, iar William devenit cel mai mare fan al ei. Până la urmă moda are o mare legătură cu povestea lor de dragoste. Căci săgeata lui Cupidon a ţintit inima regală a lui Will când a văzut-o pe Kate pe podiumul unei prezentări de modă, în 2002, pe când erau studenţi. Şi ducesa are grijă şi acum ca Will să nu uite cât de norocos este. Fie că îl însoţeşte la un meci de polo, fie la o nuntă regală, Kate arată mereu impecabil şi are grijă să-şi pună în valoare silueta subţire. Chiar şi atunci când o copiază până la ultima dungă pe regretata Lady Di.

Ducesa ştie să gătească

După o zi grea la serviciu (a se citi Aviaţia Regală), Will se întoarce obosit acasă, în Anglesey, acolo unde Kate îl aşteaptă cu masa pusă. Da, chiar aşa, şi feţele regale gătesc! Iar lui Kate chiar îi place să facă pe bucătăreasa pentru soţul ei, pregătindu-i cu dragoste plăcintă de casă şi budincă cu caramel, mâncărurile lor preferate. Şi atâta timp cât William este fericit, Kate este şi ea fericită, iar Regina şi mai şi. Căci suverana însăşi a încurajat-o pe soţia nepotului ei să-şi extindă „repertoriul“ gastronomic, dăruindu-i o carte de bucate.

Kate se înţelege bine cu ai lui

N-o fi ea de sânge albastru ca al lor, însă Kate se înţelege de minune cu noile ei rude de la Palatul Buckingham. „Am fost destul de nervoasă când l-am întâlnit pe tatăl lui William, dar a fost foarte prietenos şi primitor. Nu putea fi mai uşor de-atâta pentru mine“, spune Kate despre socrul ei. La fel a fost şi-n cazul Reginei, „foarte prietenoasă“ şi ea. Mulţi au putut vedea armonia regală cu ochii lor, atunci când o Kate fără William i-a însoţit pe Charles şi pe Camilla la un eveniment caritabil, acolo unde ducesa şi socrul ei şi-au încercat măiestria în mânuirea fierului de călcat. Chiar şi Regina zâmbeşte mai mult decât a făcut-o vreodată atunci când e însoţită de Kate în public. De partea cealaltă, părinţii lui Kate îl adoră pur şi simplu pe ginerele lor. Şi cum să nu-l iubească pe cel care o va face, într-o zi, pe Kate regină?

Sunt tandri unul cu altul

Kate a fost ca o gură de aer proaspăt în familia regală britanică, neobişnuită cu demonstraţiile publice de afecţiune. Căci frumoasa englezoaică a reuşit ca nimeni alta să-l facă pe Will să-şi descopere latura romantică. Niciunul dintre apropiaţii prinţului n-a fost însă surprins să-l vadă atât de afectuos. Se pare că aşa l-a învăţat Prinţesa Diana să fie. „Mama lui ar fi deopotrivă invidioasă şi încântată pentru Kate, că are un soţ atât de iubitor“, este de părere o sursă. Este de ajuns să-i priveşti pe Will şi Kate îmbrăţisându-se, sărutându-se pe obraz sau ţinându-se de mână, pentru a-ţi da seama cât de mult se iubesc.

Foto: guliver/getty images/rex features/splash news, photoland/corbis images, arhiva adhRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg