Winona Ryder: episodul controversat care i-a distrus viaţa şi a făcut-o să dispară din atenţia publică

14 februarie, 2021
2 rid jpg jpeg

La 20 ani de când a comis ilegalitatea care-a costat-o cariera hollywoodiană, diva anilor '90 se bucură de proiectele actoriceşti în care e implicată şi de iubitul care-i este alături de-un deceniu.

La numai 30 de ani, când se bucura de un succes răsunător la Hollywo­od, Winona (49) a făcut greşeala de-a fura haine şi accesorii în valoare de 5.500 de dolari dintr-un magazin din New York. A fost arestată pe 21 decembrie 2001 şi condamnată pentru furt şi vandalism. Pen­tru infracţiunea săvârşită, a primit trei ani de închisoare cu suspendare, 480 de ore petre­cute în folosul comunităţii şi-a fost nevoită să achite o taxă de 3.700 de dolari şi să re­turneze 6.000 de dolari magazinului păgubit. O nimica toată pentru un star de calibrul ei! Doar că acel episod regretabil din viaţa ei a costat-o întreaga sa carieră hollywoodiană. Chiar ea a recunoscut că partea cea mai je­nantă din toată acea poveste a fost atenţia pe care a primit-o arestarea ei. Ştirile care o aveau protagonistă în 2002 au atras atenţia chiar mai mult decât capturarea teroristului Osama Bin Laden!

Ryder şi-a petrecut următorii patru ani din viaţă într-un con total de umbră. A renunţat complet la actorie şi a urmat un tratament de dezintoxicare şi nesfârşite şedinţe de terapie, care au scos-o din hăul în care se afla atunci când fusese prinsă furând şi având în poşetă o injecţie şi nu mai puţin de 8 feluri de seda­tive. N-au mai contat explicaţiile ulterioare ale actriţei care a dat vina pe tratamentul pe care-l lua împotriva depresiei şi-a anxietăţii şi care îi provoca confuzie. Întreaga lume, cu şefii hollywoodieni în frunte, a condamnat-o pentru ilegalitatea comisă mai mult decât pe orice alt A-lister aflat într-o situaţie similară. Charlie Sheen, Hugh Grant, Matthew McCo­naughey, Mel Gibson şi Vince Vaughn au fost arestaţi pentru infracţiuni mai grave, dar nu şi-au pierdut locul privilegiat din Cetatea Fil­mului decât, poate, doar pentru o secundă. Winona, în schimb, devenise persona non grata la Hollywood, după cum spune şi Woo­dy Allen, care voia să o distribuie într-un film de-al lui, dar nu l-a lăsat casa de asigurări. Ry­der a reuşit, într-un final, să revină pe micul şi marele ecran. La început mai timid, cu apariţii care păleau pe lângă rolurile epocale pe care le interpretase în filme precum Edward Mâi­ni-de foarfecă (1990), Sirene (1990), Dracula (1992), Vârsta inocenţei (1993) şi Tinereţe fura­tă (1999), apoi tot mai pregnant. După Lebăda neagră (2010), abia serialul Stranger Things, din 2016, a readus-o cu adevărat în prim-plan. Deţinătoarea a două nominalizări Oscar primeşte, în prezent, tot mai multe scenarii de citit, în timp ce se bucură, în deplină intimita­te, de relaţia pe care o are cu designerul Scott Mackinlay Hahn încă din 2011. Anul acesta, fosta iubită a lui Matt Damon şi fosta logdni­că a lui Johnny Depp împlineşte 50 de ani de viaţă şi 10 ani de idilă cu creatorul unui brand de haine eco. N-ar fi un cadou minunat un inel de logodnă?Recente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}