Wonder Woman a rămas văduvă. Lynda Carter vorbeşte despre pierderea soţului ei: "El a fost dragostea vieţii mele!"

11 februarie, 2021
3 wonder woman buna jpg jpeg

Actriţa a transmis un mesaj impresionant despre pierderea celui cu care a avut un mariaj de 37 de ani

Dacă pe 30 ianuarie, Lynda Carter scria pe contul ei de socializare media despre aniversarea căsniciei sale, declarându-se recunoscătoare că se trezeşte în continuare alături de jumătatea ei, Robert A. Altman, ulterior a urmat o pauză. O tăcere dureroasă din partea ei - pentru că a urmat o lovitură grea. Şi abia ieri, Lynda a găsit puterea de a vorbi despre asta: "În urmă cu o lună, iubitul meu soţ a murit. Robert a fost iubirea vieţii mele şi mereu va fi aşa. Mariajul nostru de 37 de ani a fost un dar extraordinar. Am împărtăşit o pasiune pe care sper ca şi ceilalţi să fie norocoşi să o trăiască. Am fost mereu recunoscători pentru cele două vieţi pe care le-am creat - copiii noştri, Jessica şi James. Ei sunt lumina vieţii mele şi au fost cea mai mare bucurie a vieţii lui Robert. Văd atât de mult din Robert în ei şi ştiu că va continua să trăiască prin ei", a scris actriţa în vârstă de 69 de ani (foto jos: Lynda, alături de soţul ei şi copiii lor - Jessica, de 27 de ani, şi James, de 33 de ani).

lynda si familia gettyimages 941565426 jpg jpeg

De profesie avocat şi ulterior cofondator al unei companii de jocuri video, Robert A. Altman a murit la 73 de ani în urma unor complicaţii survenite din cauza unei intervenţii medicale. Lynda Carter s-a lansat atunci când a câştigat Miss World USA în 1972, reprezentând Arizona. Ulterior a devenit celebră pentru rolul Wonder Woman din serialul de succes produs între 1975 şi 1979, ea fiind precursoarea lui Gal Gadot, cea care o interpretează pe Wonder Woman de azi.

Foto: Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg