Woody Allen îşi ia ”adio” de la Hollywood?

18 februarie, 2018
American Film Institute's 45th Life Achievement Award Gala Tribute to Diane Keaton  Fixed Show jpeg

Acest monstru sacru al cinematografiei mondiale începe să-şi arate faţa hidoasă, pe măsură ce reputaţia sa are tot mai mult de suferit din cauza scandalului sexual în care este implicat.

Ultima reprezentaţie? Legendarul om de cinema îşi poate încheia cariera de 60 de ani folosind ieşirea din spate a Hollywood-ului.

 După şase decenii de carieră fulminantă la Hol­lywood, regizorul de 82 de ani a ajuns să pună sub semnul întrebării până şi apariţia numelui său pe genericul oricărui film. New York Times se întreba, pe 28 ianuarie, dacă Woody Allen va mai lucra vreodată în Cetatea Filmului. Şi pe bună dreptate, având în vedere insistenţa cu care presupusa lui victimă sexuală – fii­ca lui adoptivă, Dylan Farrow – pretinde să i se facă dreptate şi disponibilitatea tot mai multor oameni cu greutate din ci­nematografie de a lua în considerare acuzaţiile aduse regizo­rului şi, implicit, izgonirea sa de la Hollywood.

Agresiunea sexuală de care s-ar face vinovat legendarul regizor datează din 1992, însă de-abia acum încep să apară repercusiunile ei. Mira Sorvino, care a câştigat Oscarul cu fil­mul regizat de Allen, Mighty Aphrodite, i-a cerut, în mod pub­lic, iertare lui Farrow, iar Colin Firth s-a distanţat, la fel de public şi de apocaliptic pentru Woody, de faimosul regizor. Şi acesta e numai începutul sfârşitului pentru Woody Allen la Hollywood! Kate Winslet, victimă colaterală a asocierii cu un presupus agresor sexual, îşi poate lua „Adio!“ de la Oscarul la care visa până de curând, pentru prestaţia avută în Wonder Wheel (2017), filmul lui Woody. Iar A Rainy Day in New York, pelicula pe care Allen o are în plină producţie, are deja de suferit din cauza reputaţiei lui pătate. Filmul nu are încă o dată de lansare stabilită şi e posibil să n-ajungă niciodată pe ecrane. Cel puţin, nu cu distribuţia şi regia de acum. Acto­rul Timothée Chalamet, din A Rainy Day in New York, şi-a donat salariul cauzei Time’s Up, campania hollywoodiană care condamnă hărţuirea, iar Rebecca Hall i-a copiat exemp­lul, declarând public că regretă amarnic implicarea sa într-un film marca Woody Allen.

Cere dreptate. La 26 de ani de la presupusa agresiune, Dylan vrea să se afle adevărul.

Ciuliţi-vă bine urechile! Se aude cumva cum scârţâie din toate şuruburile „tronul“ pe care s-a lăfăit până acum celebrul regizor? Ooo, da! Şi nu va mai trece mult timp până când o să auzim şi cum sunt trântite porţile din Cetatea Filmului fix în faţa marelui, dar atât de controversatului om de cinema. Zilele trecute, un teatru din Connecticut a anulat producţia Bullets Over Broadway, ce poartă semnătura lui, pe motiv de „discuţii despre hărţuire sexuală şi comportament inadecvat“. Iar ac­triţele tinere, care erau vizate de Woody pentru următoa­rele lui proiecte, sunt tot mai vocale în ceea ce priveşte refuzul lor de a colabora cu un potenţial agresor sexu­al. Gata, cărţile au fost făcute! Curtat, decenii întregi, de cei mai mari actori şi producători hollywoodieni, Allen este refuzat politicos acum sau chiar crucificat, în văzul lumii, pentru acuzaţiile aduse.

Relaţie specială? Fiica adoptată de Woody şi Mia Farrow (aici în braţele Miei) spune că a fost agresată sexual de el când avea numai 7 ani.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin sursa  GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba  GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex sursa  Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica  Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae  Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0 sursa  GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg