Wow, cât de bine arată Ela Crăciun. Vedeta este însărcinată cu cel de-al treilea copil

11 mai, 2018
ela craciun jpeg

Acum câteva zile Ela Crăciun a împărtăşit cu prietenii virtuali o veste minunată - că va deveni mamă pentru a treia oară. Frumoasă prezentatoare tv este gravidă în patru luni şi îi va ura bun venit pe lume bebeluşului în toamna acestui an.

image

Cu toate că s-a confruntat cu stări de rău şi greţuri matinale în primele trei luni de sarcină, Ela a rămas la fel de activă, filmând pentru noile emisiuni "Numai de bine şi participând la tot felul de evenimente de parenting, modă sau beauty.

Iar Ela radiază de fericire în postura de graviduţă, mai ales că burtica începe să prindă contur. Astăzi, la lansarea magazinului Xpert Beauty din Afi Palace Cotroceni, super mămica a fost într-o super formă. Mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în modă şi o femeie foarte cochetă, preocupată de felul în care arată, Ela a venit să încerce cele mai noi produse cosmetice care o ajută să arate impecabil. A  purtat o rochie albă, cu fustă plisată, strânsă în talie cu un cordon, accesorizată cu o geantă verde şi o pereche de sandale în carouri. Ela mai are doi copii - Alex (12) şi Alesia (5), iar în toamnă va deveni de 3 ori mamă.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg