„Zâna Toamnei“ Diana Dumitrescu, de nerecunoscut într-o şedinţă foto

1 septembrie, 2014
diana dumitrescu   toamna 3 jpeg

Actriţa Diana Dumitrescu a fost transformata de stilişti în “Zana toamnei”, în cadrul rubricii “Transformari radicale by Jovsky”. Actriţa a primit cu entuziasm provocarea de a se lăsa pe mâna specialiştilor de la Jovsky Studio şi de a se preschimba

Actriţa Diana Dumitrescu a fost transformata de stilişti în “Zana toamnei”, în cadrul rubricii “Transformari radicale by Jovsky”. Actriţa a primit cu entuziasm provocarea de a se lăsa pe mâna specialiştilor de la Jovsky Studio şi de a se preschimba într-un altfel de personaj.

Născuta toamna, în luna septembrie şi în zodia Balanţei, Diana Dumitrescu spune despre ea ca este o persoană deschisă şi curioasă, gata să experimenteze tot ceea ce este nou: “Tocmai pentru că sunt nascută toamna şi pentru că am tot avut schimbări de look şi am făcut şedinte foto inedite, încercând schimbări şi diferite personaje, m-a bucurat această propunere”, spune Diana Dumitrescu.

image

“Pentru «Toamna Diana Dumitrescu», am ales să-i deschidem culoarea cu două tonuri şi să păstrăm un reflex intermediar între rece şi cald, iar buclele lejere şi dezordonate să accentueze aerul romantic, sexy, tomnatic”, declară hair stylist-ul Adrian Perjovschi.

image


Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg