Zeci de profesionişti din industria muzicală internaţională vin la Bucureşti

18 martie, 2019
1 speakeri mmb jpg jpeg

Timp de 3 zile, în perioada 20 – 22 martie, conferinţa Mastering The Music Business (MMB) transformă Bucureştiul în capitala muzicii, devenind locul în care artişti din toate genurile muzicale se vor întâlni şi vor avea ocazia să împărtăşască idei cu profesionişti de succes din ţară şi din străinătate.

Producători ai industriei muzicale globale şi bookeri ai unor festivaluri de succes la nivel european vor veni la MMB pentru a întâlni şi asculta 24 de trupe româneşti şi internaţionale în cadrul MMB Showcase Festival.

Cea de-a patra ediţie a MMB aduce numeroşi speakeri români şi internaţionali, din industria muzicală şi din industriile adiacente atât din România, cât şi din Marea Britanie, Olanda, Italia, Germania, Belgia, Franţa, Ungaria, Cehia sau Statele Unite ale Americii. Aceştia le vor prezenta participanţilor la conferinţă idei şi tehnologii noi din industrie, dar şi poveşti de succes.

Printre speakerii internaţionali care vor fi prezenţi la Hotel Caro în perioada 20 – 22 martie se regăsesc: Jeroen te Rehorst, Head of A&R la Armada Music, casa de discuri a lui Armin van Buuren, Neeta Ragoowansi, avocată în industria de entertainment din SUA de peste 25 de ani, membră printre altele în board-ul SXSW, Women in Music şi The Recording Academy (organizatorii Premiilor Grammy), Jake Beaumont-Nesbitt de la The International Music Managers Forum (IMMF), Scott Cohen fondatorul reţelei de distribuţie digitală The Orchard, actualul şef de inovaţie al Warner Music, Kees van Weijen, preşedintele IMPALA, asociaţia caselor de discuri independente din Europa, Maja Starcevic, booking manager la EXIT Festival, Max Paproth Senior A&R pentru Europa Centrală la Universal Music şi mulţi alţii.

Printre speakerii români se numără: Cătălin Muraru, co-fondatorul Roton, Dan Popi, directorul  general al Cat Music, Bogdan Şerban, realizator la Radio Guerrilla, Andi Vanca, managerul de comunicare al Electric Castle, Laura Coroianu de la EMAGIC, Anamaria Hâncu, de la Global Records, Dan Byron, solistul trupei byron şi o mulţime de alţi artişti, oameni de radio, promoteri sau reprezentanţi ai caselor de discuri.

Taxa de acces la conferinţă este de 379 de lei şi include participarea la conferinţă în zilele de 20 şi 21 martie şi acces la showcase-urile din cadrul MMB Showcase Festival din serile de 20 şi 21 martie: https://masteringthemusicbusiness.ro/tickets/Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg