Zi neagră pentru Boris Becker! Tribunalul l-a găsit vinovat că şi-a ascuns averea. Fostul tenismen riscă 7 ani de închisoare!

8 aprilie, 2022
1 boris becker profimedia 0681147558 jpg jpeg

Triplul câştigător de la Wimbledon, Boris Becker, riscă să ajungă după gratii după ce a fost găsit azi, 8 aprilie, vinovat că a încălcat legea insolvenţei în Marea Britanie.

Campionul a şase Grand Slam-uri a fost acuzat că şi-a ascuns bunuri în valoare de milioane de euro, inclusiv două trofee Wimbledon, pentru a evita să plătească datoriile avute în urma falimentului său din 2017.

În cursul zilei de azi, Southwark Crown Court l-a găsit vinovat pe Becker de patru capete de acuzare privind Actul insolvenţei şi a fost achitat de alte 20 de capete de acuzare.

Fostul Nr. 1 mondial în tenis a fost declarat falimentar în iunie 2017 după ce n-a reuşit să plătească înapoi un împrumut de 3 milioane de lire sterline în legătură cu proprietatea pe care o are în Mallorca, Spania. Însă, în ciuda problemelor financiare, a continuat să cheltuiască o avere la centrul comercial de lux Harrods şi n-a ezitat să-şi completeze garderoba cu haine marca Ralph Lauren.

De asemenea, fostul sportiv a ascuns nu mai puţin de 950.000 de lire sterline obţinute de pe urma vânzării reprezentanţei Mercedes pe care o avea în Germania. A fost găsit vinovat că a dat aproape jumătate de milion de euro la mai multe persoane, inclusiv fostelor lui soţii, Barbara şi Sharlely 'Lilly' Becker.

Juraţii l-au găsit vinovat şi de faptul că a încercat să ascundă vila de 2 milioane de euro, pe care o deţine în Leimen, Germania, şi cele 75.000 de acţiuni avute la Data Corp. Nici împrumutul de 825.000 de euro către Banca Alpinum din Lichtenstein nu l-a făcut cunoscut.

Drept urmare, după ce a fost găsit vinovat de aceste lucruri, Boris Becker riscă acum o pedeapsă maximă de 7 ani în închisoare.

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg