Zina Dumitrescu, abandonată în azil?

27 aprilie, 2016
Zina Dumitrescu 2014 jpeg

De când fiul ei n-a mai plătit taxa lunară la căminul de bătrâni în care a fost internată, mama Zina a ajuns la mila cunoscuţilor.

Aşa arăta în 2014.

Zina Dumitrescu va împlini 80 de ani în iunie. De câţiva ani, ea a rămas în grija personalului unui aşezământ pentru bătrâni din Snagov, unde mai vin cunoscuţii ei s-o viziteze. Nu însă şi propriul fiu, Cătălin, stabilit în Elveţia, acolo unde trăieşte soţia lui.

Din păcate, mama Zina, aşa cum a fost botezată de fostele ei manechine, nu se simte prea bine. Mai mult, ea continuă să locuiască în azil, cu toate că taxa lunară n-a mai fost achitată de anul trecut.

„Mama Zina se află într-o situaţie absolut disperată, pentru că băiatul ei n-a mai plătit de foarte multă vreme. Sperăm să găsim o soluţie“, a declarat Cristi Brancu.

Un instantaneu de pe vremea când avea moda românească la picioare.

„Am vorbit chiar şi azi cu domnul Casian, cel care deţine azilul, şi bineînţeles că nimeni nu a sărit decât cu cuvinte frumoase şi cam atât“, a confirmat ieri seară şi Valentina Pelinel, într-o intervenţie telefonică în emisiunea „Agentul VIP“.

În aceste condiţii, Cristian Brancu a emis un apel către cunoscuţii fostei creatoare de modă, dar şi către oamenii care doresc să facă o donaţie în contul căminului de bătrâni pentru a o ajuta pe mama Zina.

Dana Săvuică a scos-o la o terasă, pe 23 aprilie.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg