Zina Dumitrescu, la prima ieşire publică de anul acesta

30 martie, 2017
Nico, Zina Dumitrescu si Adina Buzatu jpeg

Fostei creatoare de modă pare să-i priască şederea la azilul de la Snagov, ea rămânând la fel de veselă şi optimistă cum o ştim.

image

Nu sunt cei mai fericiţi ani pentru Mama Zina, care nu-şi imagina că-şi va petrece anii de pensie la un azil de bătrâni, dar cel puţin e bine îngrijită la centrul condus de Ion Cassian din Ghermăneşti, Snagov.

Şi, pentru că vremea de afară e tot mai frumoasă şi mai prielnică plimbărilor, Zina Dumitrescu ieşit până la Bistro&Bakery Ritual, din zona Amzei, unde le-a întâlnit pe Nico şi pe Adina Buzatu, care s-au reunit pentru un scop nobil: copiii bolnavi de cancer, aflaţi în grija fundaţiei Hospice Casa Speranţei.

"Emoţii mari ieri, am primit vizita surpriză a dragei mele Zina Dumitrescu, venită alături de familia Cassian, proprietarii căminului Casa Snagov din Ghermăneşti, cei care de ani buni deja se ocupă cu multa dragoste de ea", a scris Adina Buzatu pe contul ei de socializare. "O bucurie enormă pentru mine să o revăd pedantă şi pe fază, aşa cum o ştiu dintotdeauna, am povestit şi ne-am amintit lucruri frumoase. E tare dureroasa trecerea timpului, mai ales când o remarci la cei dragi!", a completat ea.

De remarcat că, în ciuda vârstei de 80 de ani, Zina Dumitrescu a rămas la fel de cochetă şi atentă la detalii, impresionând cu ţinuta ei cu cămaşă albă cu jabou, pantaloni bleumarin şi pantofi în trend.

image


Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg