Zina Dumitrescu, primul interviu după ce a avut probleme de sănătate: "Fiul meu seamănă cu mine"

18 martie, 2019
1 zina dumitrescu la oana turcu jpg jpeg

Celebra creatoare de modă a fost vizitată de Oana Turcu, căreia i-a povestit câteva crâmpeie din tinereţe, la “Refresh by Oana Turcu”, la Antena Stars.

Aflată la un azil pentru vârstnici, unde primeşte îngrijirea de care are nevoie, Zina Dumitrescu (82) i-a povestit Oanei Turcu detalii din viaţa de zi cu zi, dar şi despre prietenii şi fostele sale eleve care continuă să o viziteze. Chiar şi acum, Mama Zina mărturiseşte că respectă ritualurile de frumuseţe pe care le-a urmat toată viaţa şi, la fel ca în tinereţe, încearcă să mănânce echilibrat, însă fără să renunţe la un răsfăţ culinar ocazional cu gogoşi sau cartofi prăjiţi, mâncărurile sale preferate! 

După ce a cunoscut toate secretele din lumea modei şi a cunoscut culturi din întreaga lume, Zina Dumitrescu dezvăluie însă şi câteva reguli valabile în oricare eră, care pot ajuta orice femeie să se simtă frumoasă şi puternică. ”A revenit moda, dar eu mereu am spus că o femeie trebuie să ia ce îi vine bine, ce îi pune în evidenţă părţile frumoase şi ce îi ascunde, în acelaşi timp, defectele pe care le are”, a spus celebra creatoare de modă. 

Despre soţul ei spune că a fost un om extraordinar. "Marele academician Dumitrescu era un om extraordinar, îşi făcea timp şi pentru familie."

"Am un singur copil. Face bine, e pozitiv. Seamănă cu mine şi la fizic, şi temperamental", spune ea despre fiul său, Cătălin.

Întrebată de Oana Turcu dacă regretă ceva în viaţă, Zina Dumitrescu a spus că "cred că aş face tot ce am făcut, pentru că nu regret nimic din ce am făcut".

Iată ce a mai spus Mama Zina în primul său interviu după ce a avut probleme de sănătate. Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg