Zina Dumitrescu, s─ârb─âtorit─â cu fast de elevii s─âi FOTO/VIDEO

20 iunie, 2016
13427793 10153609828161615 7035861933093461595 n jpeg

Ceea ce trebuia s─â fie o ├«nt├ólnire ├«ntre apropia┼úii mamei Zina s-a transformat ├«ntr-un show aniversar marca "Ceaiul de la ora 5".

Zina Dumitrescu, al─âturi de C─ât─âlin Botezatu, Dana S─âvuic─â ┼či celelalte vechi manechine.

Ei bine, da, chiar dac─â au trecut mul┼úi ani de c├ónd emisiunea de dup─â-amiaz─â de la TVR, Marina Alm─â┼čan a readus spiritul "Ceaiului de la ora 5", ├«n cadrul c─âreia Zina Dumitrescu avea rubrica sa de mod─â, ┼či a pus ├«n scen─â, pe platforma outdoor a Vilei 23 din Snagov, o edi┼úie aniversar─â - ca un tribut adus celei care a performat ┼či a influen┼úat destine ├«n industria modei.

Astfel, la cei 80 de ani ai săi, Zina Dumirescu a avut parte de cadoul mult dorit: să-i vadă pe toţi apropiaţii săi reuniţi încă o dată.

Pe l├óng─â prezentatoarea Marina Alm─â┼čan, gazda evenimentului a fost Dana S─âvuic─â, care de altfel a ┼či f─âcut ca aceast─â ├«nt├ólnire s─â fie posibil─â. Al─âturi de ea ┼či de manechinele genera┼úiei sale, au venit ┼či manechine din genera┼úia mai veche, vechea echip─â a "Ceaiului de la ora 5", ├«n frunte cu ┼×tefan Cazimir ┼či Viorel Gai┼ú─â,  dar ┼či designeri ┼či arti┼či dragi sufletului Zinei.

Vechea echip─â a emisiunii "Ceaiul de la ora 5".

Show-ul a debutat cu un minirecital al Corinei Chiriac, care a oferit publicului un potpuriu cu cele mai cunoscute c├óntecele ale sale, urmat de un moment de de cabaret, c├ónd manechinele au defilat ├«n ┼úinute alb-negru, cu baston ┼či joben.

Corina Chiriac

image

Silvia Dumitrescu

Ţinute semnate Dorin Negrău.

Apoi, pe scen─â a urcat Silvia Dumitrescu, un alt nume mare al muzicii u┼čoare rom├óne┼čti, urmat─â de Jezebel (Izabela Barbu), care a c├óntat pe fundalul prezent─ârii lui Dorin Negr─âu - care a recunoscut c─â s-a lansat ├«n mod─â promov├ónd motivele populare rom├óne┼čti la sfatul Zinei Dumitrescu.

Zina Dumitrescu, al─âturi de Dorin Negr─âu, Dana S─âvuic─â ┼či Jezebel.

O alt─â surpriz─â muzical─â a venit din partea lui Alin Oprea (ex-Talisman), care i-a c├óntat s─ârb─âtoritei celebra sa melodie, "E ziua ta, iubito!", care a preg─âtit momentul defil─ârii ┼úinutelor semnate Eli L─âslean - designerul care ast─âzi ├«i creeaz─â outfituri lui Carmen Iohannis ┼či care a povestit, la r├óndul s─âu, cum Zina Dumitrescu a ├«ncurajat-o s─â intre ├«n industria modei.

Alin Oprea

C─ât─âlin Botezatu

Evident, de la acest eveniment n-avea cum să lipsească preferatul Mamei Zina, Cătălin Botezatu, care a prezentat, în două reprize, câteva dintre cele mai frumoase rochii de seară create de el.

Tot el a ┼úinut ┼či un discurs emo┼úionant despre rela┼úia special─â pe care o are cu aceast─â mare doamn─â a modei rom├óne┼čti.

Un cadou parfumat a venit din partea Raluc─âi Vasile, care a creat, special pentru aceast─â aniversare, parfumul Zenobia, dup─â numele de botez al Zinei.

Raluca Vasile a creat parfumul Zenobia.

Marcel Pavel

Marcel Pavel a emoţionat publicul cu o interpretare impecabilă a unuia dintre cele mai romantice cântece din muzica clasică, "Caruso".

Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a fost o alt─â surpriz─â a petrecerii, care a venit cu un cadou ┼či cu bra┼ú de bujori superbi pentru Mama Zina.

Petrecerea a culminat cu sosirea tortului aniversar, pe care Zina Dumitrescu l-a tăiat în faţa invitaţilor care i-au cântat la unison "La mulţi ani!".

Seara a continuat cu momentul oferit de Aneta Stan, de un moment la vioar─â ┼či de microrecitalul lui Nico, pe al c─ârei potpuri de muzic─â veche, romantic─â, s─ârb─âtorita a fost invitat─â la dans de c─âtre C─ât─âlin Botezatu.

Printre ceilal┼úi invita┼úi s-au aflat Mirela Vescan, Laurent Tourette, Adina Buzatu, Alin G─âl─â┼úescu, Catinca Roman, so┼úii Oana ┼či Cristian Brancu, sosi┼úi ├«mpreun─â cu fiul lor, ┼či Crina Matei.

Catinca Roman ┼či Laurent TouretteRecente pe Ok! Magazine

Vincent Cassel (2) jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg