Zina Dumitrescu, soacră mare în Elveţia

17 septembrie, 2015
Zina Dumitrescu jpeg
image

Creatoarea de modă va participa, în curând, la nunta fiului ei, Cătălin Negreanu, care va avea loc acasă la viitoarea ei noră, în Elveţia.

Zina Dumitrescu (79) trăieşte de ani buni într-un azil de seniori de lângă Bucureşti, unde este vizitată de rude şi prieteni.

De curând, ea a primit acceptul conducerii azilului pentru a se deplasa în Elveţia, acolo unde fiul său, Cătălin Negreanu, urmează să se căsătorească.

„Când a venit ultima oară Cătălin şi am stat de vorbă la o cafea, îmi spuneau că vrea să se căsătorească. E una dintre cele mai plăcute veşti pentru doamna Zina. Mai avea puţin şi îi dădeau lacrimile de fericire“, a spus, pentru Prima TV, Ion Casian, directorul azilului unde este internată Zina Dumitrescu.

„Probabil că doamna Zina o să meargă în Elveţia, unde va avea loc nunta. Starea de sănătate, în principiu, îi permite, nu să stea mult timp, câteva zile, o săptămână şi să zboare cu avionul. O să merg cu ea la doctor, să îi facă un consult şi dacă va avea nevoie de un alt tratament, i-l vom cumpăra. Trebuie să îi pun la dispioziţie o asistenţă medicală şi probabil asta voi face“, a adăugat directorul azilului.

image

Foto: Facebook, captură Prima TVRecente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg