Ziua 2. Ducesa de Cambridge vs. Prinţesa Moştenitoare Victoria. Cine a avut o ţinută mai stilată?

31 ianuarie, 2018
kate middleton gettyimages 912503362 jpg jpeg

Dacă alegerea vestimentară a lui Kate, de la gala de aseară, i-a dezamăgit pe unii, la cea mai recentă ieşire în public Ducesa de Cambridge şi-a luat cu siguranţă revanşa. Şi asta pentru că ţinuta ei a fost fără cusur, chiar contrastantă cu cea a suedezei!

Ziua 2.

Azi, Ducii de Cambridge au fost conduşi de către Prinţesa Moştenitoare Victoria a Suediei şi soţul ei, Prinţul Daniel, spre Institutul Karolinska din Solna. Aici, reprezentanţii coroanei britanice s-au întâlnit cu academicieni şi alţi specialişti pentru a discuta despre provocările sănătăţii mentale, cauză aproape de inima Ducesei de Cambridge. De aceea, Kate s-a antrenat într-o discuţie despre tentativele de suicid şi despre impactul efortului fizic asupra sănătăţii mentale.

Pentru această ocazie, Kate a îmbrăcat un palton superb, semnat de Catherine Walker, cu un pattern extrem de interesant şi-ntr-o culoare vibrantă, o rochie Alexander McQueen şi pantofi asortaţi, cu un toc moderat. Şi-n onoarea gazdelor, Kate şi-a accesorizat outfitul cu o pereche de cercei semnaţi de designerul suedez In2Design. Şi geanta Chanel, din piele maro, a fost un item forte al ţinutei purtate de soţia Prinţului William.

Ducesa de Cambridge a avut o apariţie ireproşabilă!

Cât despre Prinţesa Moştenitoare Victoria a Suediei, aceasta a mizat pe un outfit destul de stilat, în culori pastel, pe care l-a accesorizat cu o geantă Stella McCartney şi cu o pereche de pantofi ivoire. Aşadar, voi ce spuneţi? Cine iese în câştig în urma acestui duel vestimentar?Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg